Αναζήτηση:
H νέα αεροπορική εταιρεία άνοιξε φτερά
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016
08:59

Η Cobalt, η νέα αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, πραγματοποίησε την Πέμπτη, την πρώτη της προγραμματισμένη πτήση από την Λάρνακα στην Αθήνα και την Παρασκευή, τέθηκε σε πλήρη λειτουργία πετώντας για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λονδίνο, Μάντσεστερ και Δουβλίνο.

Στόχος της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο, με βάση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης», με προγραμματισμένες πτήσεις σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, και σύντομα στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Παρόντες στο αεροσκάφος που πραγματοποίησε την πτήση Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα ήταν ο πρόεδρος και ο επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων της Cobalt και βρέθηκαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για να καλωσορίσουν τους πρώτους επιβάτες της εταιρείας.

Η νέα αεροπορική στοχεύει στην επιτυχία, με την παροχή πτήσεων χαμηλού κόστους, που όχι μόνο θα καλύψουν το κενό που προέκυψε μετά το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών. Ταυτόχρονα, στοχεύει στην ενδυνάμωση της εικόνας της Κύπρου, προβάλλοντας το νησί ως τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, με τη δημιουργία σημαντικού περιφερειακού κόμβου αερομεταφορών στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας.

Όσον αφορά στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η νέα αεροπορική εταιρεία θα διαφέρει από τις άλλες αερογραμμές χαμηλού κόστους, καθώς θα επικεντρώνεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. 

zougla.gr

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο