Αναζήτηση:
Ο Chris Tucker για την Αμερικάνικη έκδοση των Άθικτων;
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012
19:22

Pame Cinema -

Είναι πιθανό να δούμε τον Chris Tucker στο ρόλο του Omar Sy, στην Αμερικάνικη εκδοχή των Άθικτων (Intouchables), όπως τουλάχιστον δήλωσε ο ίδιος ο ηθοποιός, ο οποίος παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή για να αναλάβει να ερμηνεύσει τον Driss.

Ήδη έχει υπογράψει ο Colin Firth και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Paul Feig ο σκηνοθέτης του Bridesmaids.  Η πιθανή προσθήκη του Tuker ίσως δείχνει πως η πρόθεση της παραγωγής είναι να είναι η ταινία περισσότερο κωμωδία από όσο το γαλλικό πρωτότυπο, που ισορροπούσε εξαιρετικά ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα.

To γαλλικό Intouchables των Olivier Nakache και Eric Toledano ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία ξενόγλωσσης ταινίας στις ΗΠΑ για το 2012 φθάνοντας τα 10 εκ. δολάρια και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη που έφτασε τα 400 εκατομμύρια, ενώ είναι και η Γαλλική υποψηφιότητα για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας για το 2013.

Η υπόθεση – που βασίζεται σε πραγματική ιστορία – αναφέρεται στην φιλία που δένει δύο εντελώς διαφορετικά άτομα, έναν πάμπλουτο Γάλλο παραπληγικό και έναν μαύρο πρώην κατάδικο από τα γκέτο του Παρισιού, ο οποίος αναλαμβάνει να τον φροντίζει.

Η είδηση έγινε δεκτή με σχετικό σκεπτικισμό (για να το εκφράσουμε ήπια), καθώς ο Tucker έχει μια τάση στην υπερβολή και στις γκριμάτσες, κάτι που ίσως δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Omar Sy, ο Γάλλος ερμηνευτής του ρόλου είχε καταφέρει και είχε αποσπάσει το πρώτο βραβείο ερμηνείας στα βραβεία Σεζάρ και αν σκεφτούμε πως αντίπαλο είχε τον Jean Dujardin του The Artis, αντιλαμβανόμαστε και το τι θα έχει καλύψει ο Αμερικανός συνάδελφός του.

Ακόμα ωστόσο τίποτα δεν είναι οριστικό και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Chris Tucker για την Αμερικάνικη έκδοση των Άθικτων?

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα