Αναζήτηση:
Warm Bodies (2013) – Όταν τα ζόμπι ερωτεύονται, trailer
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012
15:02

Pame Cinema -

Τα ζόμπι έχουν ψυχή ή είναι μόνο κατατονικά πλάσματα που κυνηγούν ζωντανούς να τους φάνε τα μυαλά? Αν πιστεύετε το δεύτερο τότε δεν έχετε συναντήσει τον R. Ένα ζόμπι με υπαρξιακά προβλήματα: Τί κάνω με τη ζωή μου ? Γιατί δεν μπορώ να έρθω κοντά με τους ανθρώπους?  Για να απαντήσει μόνος του: Σωστά, γιατί είμαι νεκρός!

Ο Jonathan Levine που μας έχει δώσει και το πολύ καλό 50/50, επιστρέφει με μια ρομαντική κωμωδία τρόμου που φέρνει κοντά τα ζόμπι με τους ανθρώπους, μια ταινία που αποδεικνύει πως η σωτηρία των ζωντανών-νεκρών μπορεί να είναι – τι άλλο? – ο έρωτας.

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου τα ζόμπι έχουν κατακτήσει τον κόσμο και το τελευταίο καταφύγιο των ανθρώπων είναι το Queens στη Νέα Υόρκη, ο R (Nicholas Hoult) το ζόμπι με τα υπαρξιακά προβλήματα, αφού τρώει τα μυαλά ενός εφήβου, ερωτεύεται κεραυνοβόλα το κορίτσι του, την Julie Grigio (Teresa Palmer). Θα την σώσει από τα μέλη της ομάδας του και θα την ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη, ενώ το αίσθημά τους θα δώσει έναυσμα σε μια σειρά από γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν τα πάντα στον κόσμο των ζωντανών νεκρών.

Το σενάριο πάλι από τον Jonathan Levine στηρίζεται σο ομώνυμο βιβλίο του Isaac Marion, ενώ πίσω από την ταινία βρίσκεται η Summit που έχει και τα Twilight, επομένως ο στόχος είναι αρχικά το συγκεκριμένο κοινό, ωστόσο ίσως το ύφος του ικανού σκηνοθέτη να της δώσει ευρύτερο κοινό και μαζί με τους δύο νεαρούς πρωταγωνιστές θα δούμε και τον John Malkovich στο ρόλο του μπαμπά της Julie.

Η ιστορία των R & J μπορεί να είναι ακριβώς Σαιξπηρική, όμως μπορεί να προσφέρει κάτι από τη φρεσκάδα που είχε και το Zombieland, που το 2009 έκανε απρόσμενη επιτυχία.

Το Warm Bodies είχε προγραμματιστεί αρχικά για τον προηγούμενο Αύγουστο, όμως η Summit μετακίνησε κατά έξι μήνες την πρεμιέρα για την 1η Φεβρουαρίου 2013. Έχει αρχικά προγραμματιστεί για να βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου 2013.

H ταινία έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα posters, με ένα ιδιαίτερα πετυχημένο που παραφράζει το γνωστό “Love means never having to say you’re sorry” από το περίφημο Love Story του 1970, αλλά και άλλα ευρηματικά.

Warm Bodies (2013) – Όταν τα ζόμπι ερωτεύονται, trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα