Αναζήτηση:
Εκτός ΑΝΤ1 η Λίτσα Πατέρα; - Το έντονο παρασκήνιο
Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016
16:59


Το ρεπορτάζ μετέφερε σήμερα το πρωί η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Με το καλημέρα». Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...

Σύμφωνα με την Espresso, υπήρξε έντονος καβγάς μεταξύς της Λίτσας Πατέρα και της διευθύντριας του εμπορικού τμήματος, την οποία η γνωστή αστρολόγος πέταξε έξω από το γραφείο της. Η άγρια σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εργαζομένων, μεταφέρθηκε αστραπιαία σε όλο τον όμιλο. Μετά τον καβγά, η Λίτσα Πατέρα αντάλλαξε πολλά e-mails με τον διευθυντή της έκδοσης σε καθόλου φιλικό τόνο. Στη συνέχεια έφυγε και δεν ξαναφάνηκε στο γραφείο της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Με το καλημέρα», οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ήθελαν να ενισχύσουν τον Αστρολόγο. Οι πωλήσεις του περιοδικού δεν πήγαιναν και πολύ καλά. Η Λίτσα Πατέρα δεν συμφώνησε κι έτσι ήρθε η κρίση στη σχέση τους. Η δημοσιογράφος τόνισε ότι ως συνέπεια των παραπάνω ξεκίνησαν η συζητήσεις για την παρουσία της κ. Πατέρα και στο Πρωινό. Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, η αστρολόγος για πρώτη φορά δεν αποχαιρέτησε το κοινό της χαρούμενη, όπως κάνει όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας.


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Με το καλημέρα