Αναζήτηση
Η ενημέρωση κάνει ποδαρικό στον ΣΚΑΪ και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν | iShow.gr
Ειδήσεις
Η ενημέρωση κάνει ποδαρικό στον ΣΚΑΪ και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023
16:54

Η ενημέρωση κάνει ποδαρικό στον ΣΚΑΪ και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ενημερωτικές εκπομπές με κύρος και αξιοπιστία που το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε με την προτίμησή του την προηγούμενη χρονιά, επιστρέφουν στις οθόνες μας με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και την ουσιαστική ανάλυση των γεγονότων της επικαιρότητας.

Από τη Δευτέρα 28/8 και καθημερινά από τις 05.00 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση, «ξεφυλλίζουν» την ατζέντα της ημέρας που ξεκινά. Η «Πρώτη εικόνα» επιστρέφει καθημερινά στον ΣΚΑΪ με τις πρώτες ειδήσεις αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Η πρωινή ενημέρωση έχει την υπογραφή του ΣΚΑΪ. Το «Σήμερα» επανέρχεται στο πρόγραμμα καθημερινά από τις 28 Αυγούστου στις 06.00 με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, αναλύσεις που αποκαλύπτουν την ουσία των γεγονότων, συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλα τα σημεία των εξελίξεων σε μία ενημερωτική εκπομπή με γρήγορο ρυθμό και αμεσότητα.

Μπορεί να είναι «Αταίριαστοι» αλλά είναι αχώριστοι! Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας επιστρέφουν από τη Δευτέρα 28/08 στον ΣΚΑΪ για να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές των γεγονότων με την ιδιαίτερη ματιά τους, με αιχμηρό σχολιασμό αλλά και χιούμορ. Καθημερινά στις 09.50 συντονισμένοι με τον σφυγμό της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο, ερευνούν και αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, επικοινωνούν με τους τηλεθεατές απαντώντας στα ερωτήματά τους, συνομιλούν με ειδικούς αλλά και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής.

Για 12η χρονιά ο Γιώργος Αυτιάς επέστρεψε πρώτος στον ΣΚΑΪ λέγοντας τη δική του «Καλημέρα» και το κοινό τον υποδέχτηκε με τιμές δίνοντάς του την πρώτη θέση της τηλεθέασης. 144.998 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το πρώτο Σαββατοκύριακο την εκπομπή του με ποσοστό 23,7% για το γενικό σύνολο του κοινού και 15,8% για το δυναμικό κοινό (18-54). Η πιο δημοφιλής «Καλημέρα» της ελληνικής τηλεόρασης ακούγεται στις 5.30 το πρωί με ειδήσεις που αφορούν όλους μας. Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν και από εκείνους που προτείνουν σε μια εκπομπή που αφουγκράζεται την κοινωνία και απαντά στα ερωτήματά της.

Η συνέχεια ανήκει στον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη που από τις 02 Σεπτεμβρίου στις 09.40 επιστρέφουν στις θέσεις τους για να μας «σερβίρουν» ένα πλήρες ενημερωτικό... «δεκατιανό» κάθε Σαββατοκύριακο! Οι «Δεκατιανοί» παρουσιάζουν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και της πολιτικής ζωής, με αποκαλυπτικό παρασκήνιο, αποκλειστικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις αλλά και απευθείας συνδέσεις με κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Αυτιάς
Άκης Παυλόπουλος
Γιάννης Πιτταράς
Δημήτρης Οικονόμου
Χρήστος Κούτρας
Γιάννης Ντσούνος
Μάρω Καρούση
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551