Αναζήτηση:
Κώστας Αγέρης: Ποιο είναι το δεύτερο επάγγελμά του;
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015
20:05
Είναι από τα μεγάλα φαβορί του φετινού The Voice. Ο Κώστας Αγέρης μιλώντας στο Πρώτο Θέμα θυμάται πώς ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα και ποιες συνεργασίες ήταν αυτές που τον πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Αποφοιτώντας από το λύκειο, σχεδιάζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να πάρει το πτυχίο του και δίπλωμα στη βυζαντινή μουσική. Τα σχέδιά του ανατράπηκαν όταν λίγες μέρες προτού αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη χτύπησε το τηλέφωνό του. Ηταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος από τα Παιδιά από την Πάτρα, ο οποίος του ζητούσε να πάει στην Αθήνα για να περάσει από οντισιόν για συνεργασία.

«Ο Χρήστος έψαχνε τότε έναν λυράρη για το σίριαλ “Τύχη βουνό”. Μέσω κοινού φίλου βρήκε το τηλέφωνό μου και με πήρε», περιγράφει. «Κλείσαμε συμφωνία συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια και τελικά μείναμε μαζί επτά. Είχα πια πάρει και το πτυχίο και το δίπλωμά μου στη βυζαντινή μουσική, όταν μου γεννήθηκε η επιθυμία να σπουδάσω και ηχοληψία, καθώς ήταν κάτι που μου άρεσε και θεώρησα πως θα με βοηθούσε και στη δουλειά μου. Θα ήξερα πώς να μιλήσω σε έναν ηχολήπτη πριν από μια συναυλία και θα μπορούσα να συνεννοηθώ καλύτερα στο στούντιο. Τελικά, αυτό έγινε το δεύτερο επάγγελμά μου αφού πλέον κάνω ενορχηστρώσεις και παραγωγές όχι μόνο στα δικά μου κομμάτια, αλλά συνεργάζομαι με πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες», καταλήγει.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα