Αναζήτηση:
«Survivor»: Έπιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο;
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020
15:44Στην πρωινή εκπομπή του Open «Έλα χαμογέλα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε την πρόταση που έχει δεχτεί για να παρουσιάσει το «All Star Survivor».

«Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Βασάλος αλλά ούτε και γω με το All Star Survivor. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά», ανέφερε αρχικά  ο Ντάνος.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου επέμεινε, εάν έχει δεχθεί πρόταση για το κομμάτι της παρουσίασης, ο Ντάνος σχολίασε με χαμόγελο πως «επίσημα όχι». Τον λόγο τότε πήρε ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας και σημείωσε ότι «πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής. Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ».

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου δημιούργησε πολλά ερωτηματικά: «Εγώ να σας αφήσω… ο Γρηγόρης γνωρίζει τα πάντα οπότε καλή συνέχεια» απάντησε με νόημα ο νικητής του 1ου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Έλα Χαμογέλα