Αναζήτηση
Δεν σταματούν οι εκπλήξεις για την νέα σειρά της ΕΡΤ | iShow.gr
Ειδήσεις
Δεν σταματούν οι εκπλήξεις για την νέα σειρά της ΕΡΤ
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
13:14Η ΕΡΤ μπαίνει δυνατά στον τομέα της μυθοπλασίας, με τρεις νέες παραγωγές στο α’ μισό της επόμενης σεζόν.

Μια εξ αυτών είναι και «Τα καλύτερα μας χρόνια», σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα και σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη. Και μπορεί τα ονόματα των πρωταγωνιστών να έχουν γίνει γνωστά εδώ και καιρό, ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού πολύ γνωστοί ηθοποιοί έχουν δώσει τα χέρια για να ενταχθούν στο καστ με ρόλους «έκπληξη».

Έτσι, σύμφωνα με το gossip-tv, δίπλα στους Κατερίνα Παπουτσάκη, Μελέτη Ηλία, Υβόννη Μαλτέζου, Τζένη Θεωνά, Εριφύλη Κιτζόγλου, Δημήτρη Καπουράνη και Μανώλη Γκίνη, θα δούμε και την Τόνια Σωτηροπούλου, τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον Γιάννη Δρακόπουλο και τον Ερρίκο Λίτση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου θα υποδυθεί την Αντιγόνη, μια ωραία και μυστηριώδη γυναίκα που οι κακές γλώσσες λένε διάφορα για εκείνη, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Η Αντιγόνη είναι μαμά, καθώς έχει ένα νόθο παιδί, τον Χάρη, που γίνεται ένας από τους καλύτερους φίλους του Αγγέλου (Μανώλης Γκίνης).

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κρατά τον ρόλο του Βαγγέλη Παπαδόπουλου, ενός φιλοχουντικού εργολάβου οικοδομών, αφεντικού του Στέλιου (Μελέτη Ηλία) και αργότερα κουμπάρου του.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος είναι ένας καθ' όλα δραστήριος παπάς στην ενορία του, ενώ ο Ερρίκος Λίτσης παίζει τον περιπτερά της γειτονιάς, έναν τύπο μοναχικό και απομονωμένο, ο οποίος αρέσκεται να περνά την ώρα του με τον Άγγελο και την παρέα του, παρά με τους συνομηλίκους του.Σχετικά πρόσωπα
Τόνια Σωτηροπούλου
Ρένος Χαραλαμπίδης
Γιάννης Δρακόπουλος
Ερρίκος Λίτσης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551