Αναζήτηση:
The Wolverine (2013) – Νέο trailer με ακόμα περισσότερη δράση
Τρίτη, 21 Μαΐου 2013
17:21

Pame Cinema -

Μόλις προσγειώθηκε το νέο trailer του Wolverine, του ήρωα της Marvel που έρχεται στην οθόνη με δεύτερη δική του ταινία, ελπίζουμε αυτή τη φορά καλύτερη από την προηγούμενη.

Ο James Mangold σκηνοθετεί για πρώτη φορά ταινία super heroes και αν κρίνουμε από τα trailer δεν τα πάει άσχημα, σε σενάριο των Christopher McQuarrie και Mark Bomback. Αυτή τη φορά ο Logan πηγαίνει στην σύγχρονη Ιαπωνία όπου θα συναντήσει έναν εχθρό από το παρελθόν που θα καθορίσει το μέλλον του.

Στο νέο trailer βλέπουμε τον Wolverine (Hugh Jackman) απογοητευμένο από τη ζωή να αποζητά λησμονιά στην θνητότητα, κάτι που του προσφέρεται αλλά πιθανόν με υστεροβουλία. Γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Silver Samurai (Will Yun Lee) που δεν καταλαβαίνουμε αν είναι άνθρωπος ή ρομπότ και την Viper (Svetlana Khodchenkova) που τιμώντας το όνομά της (Έχιδνα) φαίνεται να έχει διχαλωτή γλώσσα.

Από την άλλη η παρουσία της αγαπημένης του Jean Greay (Famke Janssen) είναι στα όνειρά του αλλά ίσως και στη  πραγματικότητα, ενώ μαζί του θα πολεμήσει και η Yukio (Rila Fukushima).

Το The Wolverine θα έρθει στο αναπόφευκτο 3D και είναι η πρώτη ταινία με ήρωα των X-Men που γίνεται μετατροπή της σε τρεις διαστάσεις. Έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στην Ελλάδα στις 25 Ιουλίου 2013.

Μαζί ήρθαν και δύο poster στο ύφος του poster του Wolverine με τους χαρακτήρες της Viper με την διχαλωτή γλώσσα και της samurai Yukio.

 

   

The Wolverine (2013) – Νέο trailer με ακόμα περισσότερη δράση

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα