Αναζήτηση:
Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette, Μαρί Φρέντρικσον
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
17:15

«Με μεγάλη μας θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Μαρί Φρέντρικσον των Roxette απεβίωσε το πρωί της 9η Δεκεμβρίου έπειτα από 17χρονη μάχη με τον καρκίνο» έγραφε η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος πλάι σε μια φωτογραφία όπου σε μαύρο φόντο αναγραφόταν το όνομα της τραγουδίστριας και η ημερομηνία θανάτου της.
 

Η τραγουδίστρια των Roxette γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 1958 στη νότια Σουηδία και ξεκίνησε την καριέρα της όταν γνώρισε τον μελλοντικό της σύντροφο στη μουσική, Περ Γκέσλε.

Γκέσλε των Roxette: Ευχαριστώ που έβαψες τα ασπρόμαυρα τραγούδια μου με τα πιο όμορφα χρώματα

«Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που περνούσαμε μέρες και νύχτες στο μικροσκοπικό μου διαμέρισμα στο Χαλμσταντ, ακούγοντας τη μουσική που αγαπούσαμε, και κάνοντας απραγματοποίητα όνειρα. Και τι όνειρο ήταν εκείνο που τελικά μοιραστήκαμε!» αναφέρει επ' ευκαιρία της είδησης του θανάτου της, ο επί δεκαετίες παρτενέρ της στους Roxette, Περ Γκέσλε.

 «Μαρί, σε ευχαριστώ για όλα. Ήσουν εξαιρετική μουσικός, υπέροχη φωνή και μοναδική ερμηνεύτρια. Ευχαριστώ που έβαψες τα ασπρόμαυρα τραγούδια μου με τα πιο όμορφα χρώματα. Ήσουν η καλύτερη φίλη μου για περισσότερα από 40 χρόνια» σημειώνει ο Σουηδός καλλιτέχνης.
 


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα