Αναζήτηση
Famagusta: Σταθερά στην κορυφή η μεγάλη παραγωγή του Mega | iShow.gr
Ειδήσεις
Famagusta: Σταθερά στην κορυφή η μεγάλη παραγωγή του Mega
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024
16:59


Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο τηλεοπτικό κοινό το πέμπτο επεισόδιο της σειράς του MEGA, «Famagusta», που κατέκτησε την κορυφή για μια ακόμη Κυριακή βράδυ.

Η δραματική σειρά παρέμεινε ακλόνητη στην πρώτη θέση με ποσοστό 25% στο σύνολο του κοινού. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό το βράδυ της Κυριακής διαμορφώθηκε σε τουλάχιστον 8,5 μονάδες στη ζώνη μετάδοσης.

Η σειρά «Famagusta» διατήρησε την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 17,7%. Η κάλυψη της μεγάλης παραγωγής του MEGA έφτασε τους 2.010.000 τηλεθεατές. Είναι ενδεικτικό πως σε επιμέρους κοινό, κατέγραψε ως και 38,3%.

Η ερμηνεία του Γρηγόρη Βαλτινού, στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στα social media. Οι εξελίξεις στη σειρά «Famagusta» διατήρησαν έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, που την κράτησε στο ψηλότερο βάθρο της τηλεθέασης για πέμπτη συνεχόμενη Κυριακή.

Η σπαρακτική ιστορία αναζήτησης της αλήθειας, εμπνευσμένη από την τουρκική εισβολή του ’74, συνεχίζεται κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00, στο MEGA.
Σχετικά πρόσωπα
Ανδρέας Γεωργίου
Χρήστος Λούλης
Γιάννης Μπέζος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551