Αναζήτηση:
Απογοητευτικό το Divided
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
17:14
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ καλός παρουσιαστής, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του
Your face sounds familiar, απείχε συνειδητά από την τηλεόραση.

Παρ’ ότι είχε αρκετές προτάσεις, είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι ήθελε να επιστρέψει με κάτι που « θα του αρέσει και θα του ταιριάζει». Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μου, μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα παρακολουθώντας την πρεμιέρα του νέου του τηλεπαιχνιδιού
Divided, μέσα από την συχνότητα του Alpha


Το πρώτο μεγάλο πρόβλημα είναι η ροή του παιχνιδιού, καθώς παρ’ όλο που το concept έχει κάποιο ενδιαφέρον, η εξέλιξη είναι υπερβολικά αργή. Το σασπένς απουσιάζει πλήρως ενώ ακόμα και οι απαντήσεις δίνονται με τέτοιο τρόπο που είναι πολύ δύσκολο για τον τηλεθεατή να «παίξει» και αυτός από το σπίτι.

Ακόμα, σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με το καστ. Το
concept του παιχνιδιού θέλει ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα συγκρουστούν, θα συμμαχήσουν και θα διεκδικήσουν το μεγαλύτερο μερίδιο των χρημάτων για τον εαυτό τους, λειτουργώντας πότε ως ομάδα και πότε ως μονάδα.

Στα τρία πρώτα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, οι παίκτες δεν έχουν καταφέρει να προκαλέσουν την ανάλογη ίντριγκα, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού σε όλες τις χώρες προβολής του. Τέλος, ακόμα και το σκηνικό είναι αρκετά μουντό, σκοτεινό και χωρίς κάποιο στοιχείο που να κάνει την διαφορά και να κερδίζει τον τηλεθεατή, έστω και οπτικά. 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια να δώσει στο παιχνίδι την ζωντάνια και το ενδιαφέρον που του λείπουνε, ωστόσο θα είναι μάλλον αρκετά δύσκολο να ξεφύγει από τις μονοψήφιες επιδόσεις των πρώτων ημερών.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο