Αναζήτηση:
Βγήκε από τα ρούχα του (κυριολεκτικά) γνωστός Έλληνας σεφ!
Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015
21:05

Ο γνωστός σεφ μας έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό, αφού πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το «Joy» μετά την απαίτηση του καναλιού να διαγράψει post που είχε γράψει στο facebook επειδή θεώρησαν ότι «φωτογραφίζει» τον άλλο μάγειρα του Mega, Άκη Πετρετζίκη.
Ο Διονύσης Αλέρτας παραχώρησε συνέντευξη στο "Εγώ Weekly" και μίλησε γι' αυτό και για πολλά άλλα θέματα που τον αφορούν, αλλά και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση... όπως βλέπετε και εσείς στις φωτογραφίες.

Μιλώντας για την την αποχώρησή του από την εκπομπή ο Διονύσης είπε: «Το σχόλιό μου ήταν γενικό. Δεν ανέφερε ούτε όνομα ούτε κανάλι. Πολλοί βγαίνουν στην τηλεόραση. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Με πήραν όντως τηλέφωνο από το Mega και μου είπαν “κατέβασε το status γιατί αναφέρεσαι σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον Άκη Πετρετζίκη”. Tους απάντησα ότι δεν έχει καμία σχέση. Εκείνοι ωστόσο επέμειναν στο αίτημά τους και εγώ χωρίς να χρειαστεί να το σκεφτώ ιδιαίτερα, τους δήλωσα αποχωρώ από την εκπομπή». Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα