Αναζήτηση:
Το μυστικό που πήρε ο Paul Walker στον τάφο του!
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013
15:25


Κι όμως ο Paul Walker, έφυγε από τη ζωή παίρνοντας μαζί του ένα μεγάλο μυστικό! 

Η φιλία, που είχε προωθηθεί και λόγω των ταινιών Fast&Furious με τον Vin Diesel, κάθε άλλο παρά πραγματική και με βάσεις ήταν.

Στην πραγματικότητα σύμφωνα με πηγές του The Enquirer, δεν υπήρχε ίχνος αγάπης μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Από το 2001, όταν οι δύο πρωταγωνιστές βρέθηκαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας, φαίνεται πως είναι κολλητοί. Δεν είναι τυχαίο πως ο Diesel ανέβασε στο internet ένα μήνυμα, στο οποίο έγραφε: "Αδερφέ μου λείπεις πάρα πολύ. Δεν έχω λόγια". 

Οι πηγές όμως λένε, πως μεταξύ των δύο αστέρων του Hollywood, δεν υπήρχε ειλικρινής φιλία. Μάλιστα, πηγές αποκαλύπτουν πως "Ο Paul συχνά δεν μπορούσε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Vin. Δεν μιλούσε ποτέ άσχημα για τον ηθοποιό, όμως εκατομμύρια fans δεν γνώριζαν πως δεν υπάρχει πραγματική φιλία". 

Ακόμα και στον κινηματογράφο οι δύο ηθοποιοί, ήταν τελείως διαφορετικοί. Στο έργο ο Paul Walker έπαιζε έναν πρώην αστυνομικό, ενώ ο Vin Diesel, τον Dom έναν άνθρωπο του δρόμου.  Μάλιστα, λέγεται πως είχε προκύψει και ένταση μεταξύ των δύο στα γυρίσματα του "Fast & Furious 6". "Ορισμένες φορές αρνιόντουσαν να μιλήσουν μεταξύ τους ακόμα και για ημέρες", είπε μια πηγή στο Enquirer.


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα