Αναζήτηση:
Ορίστε και οι δηλώσεις του γιατρού που εγχείρησε τον ΄Τόλη Βοσκόπουλο
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015
19:59


Ύστερα από μια μεγάλη περιπέτεια υγείας, ο Τόλης Βοσκόπουλος βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι του. 

Ο Ελληνοϊορδανός διευθυντής της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε έκανε την σοβαρή και ιδιαίτερα λεπτή χειρουργική επέμβαση και τόνισε:

«Πρόκειται για ένα τυχαίο εύρημα αδιευκρίνιστης φύσεως, που ανακαλύφθηκε έπειτα από μια ακτινογραφία στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου. Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί καμία άλλη θεραπεία. Είναι πολύ καλά στην υγεία του. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσει να τραγουδά. Είμαιτης άποψης ότι όταν υπάρχει κάτι στον πνεύμονα πρέπει να αφαιρείται, και όχι να το κοιτάμε, γι' αυτό προχωρήσαμε αμέσως σε επέμβαση. Θα γνωρίζουμε εάν πρόκειται για καλοήθη ή κακοήθη όγκο έπειτα από μία εβδομάδα, οπότε θα έχουν βγει τα αποτελέσματα της βιοψίας».

Η επέμβαση είχε διάρκεια 3,5 ώρες και πραγματοποιήθηκε η αφαίρεση όγκου μικρών διαστάσεων και έγινε με ανοικτό χειρουργείο (θωρακεκτομή). Μάλιστα πήγε τόσο καλά ώστε ο ασθενής δεν χρειάστηκε καν να λάβει αίμα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του θεραπευτηρίου, η πορεία της υγείας του ασθενούς κρίνεται άριστη.

«Ήρθε ασυμπτωματικός τελείως, που σημαίνει ότι δεν ένιωθε πόνο, και αυτό μας ικανοποιεί, καθώς αυτοί οι ασθενείς έχουν καλή πορεία στη συνέχεια» ανέφερε ο δρ Νταχάμπρε

 

 

 

 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα