Αναζήτηση:
Παύλος Σταματόπουλος: «Είναι μόδα να γράψουν κάτι κακό για τη Σπυροπούλου»
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015
17:29
Ο Παύλος Σταματόπουλος διαβάζεις τις κριτικές που γίνονται για την εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου και απαντά. 

Υπάρχουν δύο ειδών κριτικές: Υπάρχει η αμερόληπτη κριτική. Σε αυτή βλέπουν την εκπομπή και κρίνουν με βάση το περιεχόμενο και την παρουσία σου. Υπάρχουν, όμως, και άνθρωποι που νιώθουν κριτικοί με την έννοια ότι έχουν κάποιες σελίδες στο διαδίκτυο και νομίζουν ότι, επειδή γράφουν για την τηλεόραση, είναι και κριτικοί.

Βέβαια, δεν έχουν δουλέψει ούτε μία φορά στη τηλεόραση για να δουν λίγο τους μηχανισμούς. Στην πρώτη περίπτωση, που είναι επαγγελματίες φυσικά, και τη διαβάζω και την ακούω. Στη δεύτερη περίπτωση, επειδή έχω κάνει και εγώ ένα ξεσκαρτάρισμα, μου είναι παντελώς αδιάφορη, γιατί, όταν παρακολουθείς έναν κριτικό ο οποίος σε κρίνει για το περιεχόμενο της εκπομπής σου και ο ίδιος μπορεί να συμμετέχει σε μία άλλη εκπομπή που έχει χειρότερο περιεχόμενο, εκεί λίγο «χάνει» την ακεραιότητα και το επιχείρημα του. θεωρώ ότι όλοι διαβάζουν και προσπαθούν να βελτιωθούν με την εποικοδομητική κριτική.
Πιστεύεις όχι κάποιοι κριτικοί έχουν κάποιο είδος εμμονής με πρόσωπα ή εκπομπές;
Άλλοι μπορεί να έχουν εμμονή, άλλοι να βαριούνται να δουν την εκ-πομπή και επειδή είναι μόδα να γράψουν κάτι κακό για τη Σπυροπούλου. Δεν είναι μία περίπτωση, μπορώ να σου πω πολλές. Σίγουρα υπάρχουν αυτοί που έχουν απλά μια εμμονή, αυτοί που απλά αντιπαθούν ανθρώπους και γράφουν έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι η δουλειά τους να γράφουν κακίες. Ξεκινούν το πρωί και λένε σε ποιον θα πετάξω λίγη λάσπη για να γελάσουμε, και κάθονται και γράφουν χωρίς να έχουν δει την εκπομπή, χωρίς να τους ενδιαφέρει.

Αλλά θεωρώ ότι, όντως, για εμάς που κάνουμε αυτήν τη δουλειά, είναι λογικό να μη μας επηρεάζουν οι ερασιτέχνες, της κακίας. Το ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους είναι δεδομένο. Καμία κριτική, όμως, δεν συμβαδίζει με το τι θέλει ο κόσμος. Έχουν γράψει τις χειρότερες κριτικές για ένα σίριαλ που αγαπάει ο κόσμος. Για μένα αυτό οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: ότι οι κριτικοί ζουν σε έναν δικό τους κόσμο, χωρίς να βλέπουν και να λαμβάνουν το τέμπο του κόσμου. Άρα θα πρέπει πιο πολύ να προβληματίσει τους κριτικούς αυτό.
Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα