Αναζήτηση:
Τhe Last Stand (2013) – Το πρώτο trailer
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012
10:05

Pame Cinema -

Ο Κορεάτης σκηνοθέτης Jee-woon Kim κάνει την εμφάνισή του και στο Χόλλυγουντ με μια ταινία δράσης, όπως είναι η ειδικότητά του, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger που αυτή τη φορά έχει το αστέρι του σερίφη στο πέτο του και τα βάζει με τους κακούς που φθάνουν στην πόλη του.

Ο Σερίφης Ρέι Όουενς (Σβαρτζενέγκερ) έχει εγκατασταθεί σε μια μικρή πόλη στα σύνορα με το Μεξικό, όταν εγκατέλειψε τη θέση του στη δίωξη ναρκωτικών μετά από μια αποστολή που δεν πήγε καλά. Ενώ όμως περνάει ήσυχα τις ημέρες του ειδοποιείται από το FBI πως ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Eduardo Noriega), ένας επικίνδυνος βαρόνος ναρκωτικών που ξέφυγε από τα χέρια τους, με τη βοήθεια μιας ομάδας παράνομων μισθοφόρων με αρχηγό τον Μπουρέλ (Peter Stormare) κατευθύνεται προς την πόλη του, με μια ειδικά διασκευασμένη Κορβέτ ZR1 και με έναν όμηρο. Ο Σερίφης Όουνες και το άπειρο προσωπικό του είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν ο Κορτέζ περάσει τα σύνορα.

Μαζί τους και οι Genesis Rodriguez, Jaimie Alexander, Forest Whitaker, Rodrigo Santoro και Harry Dean Stanton.

Το The Last Stand θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 18 Ιανουαρίου 2012. Ταυτόχρονα με το trailer κυκλοφόρησε και το νέο poster που είναι παρακάτω.

Τhe Last Stand (2013) – Το πρώτο trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα