Αναζήτηση:
Χριστίνα Κολέτσα: Ερωτεύομαι από τους δέκα τον χειρότερο
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020
09:00

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα για την τηλεόραση μίλησε στην κάμερα του Open TV και της εκπομπής Καλοκαίρι #not η Χριστίνα Κολέτσα.

Όπως τόνισε "έχω μιλήσει με κάποια κανάλια, έχω απορρίψει κάποια πρόταση, είμαι εν αναμονή να συζητήσω άλλες προτάσεις, έχω στα πλάνα μου αργότερα για κάποια δική μου παραγωγή" σημείωσε και τόνισε ότι ξεχωριστή παρουσιάστρια και παρουσία είναι η Ναταλία Γερμανού.
 

"Με είχαν πάρει κάποια στιγμή για το Big Brother...αλλά δεν κατάλαβα ως τι με πήραν" σημείωσε.

Παράλληλα μίλησε και για την προσωπική της ζωή ενώ στο ερώτημα αν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο δίστασε να απαντήσει "μμμμμ όχι" είπε γελώντας. Όσο τι πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να τον ερωτευτεί αστειεύτηκε λέγοντας: "Για να τον ερωτευτώ θα πρέπει να είναι από τους δέκα που θα έχω απέναντί μου ο χειρότερος" ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι την ενόχλησε που βγήκε προς τα έξω ο τελευταίος χωρισμός της καθώς όπως είπε: "Ήταν κάτι που το επέλεξα εγώ. Πραγματικά η χρονική στιγμή που ακούστηκε ότι χώρισα νόμισα ότι εξυπηρετούσα κάποια συμφέροντα γιατί είχα ήδη χωρίσει πριν από τρεις μήνες και ακούστηκε τρεις μήνες μετά".


Πηγή: www.markos.tv

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα