Αναζήτηση:
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο λόγος που είμαστε χώρια με τη Μαρία Μπακοδήμου είναι γιατί…»
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019
11:29

Για το επαγγελματικό του διαζύγιο με τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη.
«Με τη Μαρία είχαμε βρει τον τρόπο συνεργασίας και είχαμε βρει τον τρόπο πως θα μπορούμε να δουλεύουμε μαζί. Είχε βρεθεί αυτός ο τρόπος, ήταν σημαντικός και δημιουργικός. Ήταν κάτι καρμικό. Το 2003, τότε που σταματήσαμε το πρωινό και είχαμε κάνει ένα βραδινό στο Mega, με είχε προσεγγίσει ο παραγωγός τότε να το κάνω μόνος μου. Και είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση.
Ότι έκανε ο ένας, και βλακεία να ήταν, την επωμιζόμασταν και οι δύο, ένα λάθος να γινόταν, μαζί και στο λάθος, και στην επιτυχία μαζί. Δεν είχα λόγο να το κάνω τότε. Ο λόγος που βρισκόμαστε τώρα χώρια είναι γιατί και οι δύο θέλαμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει. Εκείνη ήθελε να κάνει κάτι μόνη της, ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό της μόνη της.
Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια φάση που με ενδιέφερε πάρα πολύ η οικογένειά μου και μου έλειπε η οικογένειά μου, δυσκολευόμουν, και ήταν η κατάλληλη στιγμή, είπα τέλος. Το ΦΜ ήταν ένα εμπορικό σήμα που έπρεπε να σταματήσει και τfο πήραμε απόφαση», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Zappit.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Μεσάνυχτα