Αναζήτηση
Ειδήσεις
Αυτοί οι 9 διάσημοι σπούδασαν αφότου απέκτησαν φήμη
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017
15:32


Η φήμη δεν είναι δεν είναι τα πάντα. Για πολλούς διάσημους, το να λάβουν κάποια εκπαίδευση και να αποκτήσουν ένα πτυχίο, είναι κάτι που εκτιμούν. Μερικές φορές αυτό σημαίνει να κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα, άλλες φορές να σταματούν για λίγο τη δουλειά τους.

Οι παρακάτω 9 διάσημες προσωπικότητες αποτελούν σίγουρα έμπνευση, για όποιους σκέφτονται να επιστρέψουν στα θρανία μετά από καιρό.

1.Natalie Portman
Έγινε διάσημη σε πολύ μικρή ηλικία, παίζοντας στο «Star Wars: Episode I – The Phantom Menace», ενώ φοιτούσε ακόμα στο Syosset High School. Έπειτα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Harvard και αποφοίτησε το 2003 με πτυχίο ψυχολογίας.


2.Eva Longoria
Η πρωταγωνίστρια των «Desperate Housewives»έκανε μεταπτυχιακό σχετικό με Μεξικάνικες σπουδές στο California State University στο Northridge, παίρνοντας τον τίτλο της το 2013.

Eva Longoria wrote a thesis on the value of Latinas in STEM careers.


3. Dakota Fanning

Με δεκάδες ρόλους πίσω της, η Dakota Fanning γράφτηκε στο NYU το 2011. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός και, παράλληλα, παρακολουθεί τα μαθήματά της, ενώ πλησιάζει στο να πάρει το πτυχίο της.

Dakota Fanning΄s movie fame isn΄t stopping her from getting a college degree.

4. Emma Watson

Η Watson γράφτηκε στο πανεπιστήμιο το 2009, αλλά απείχε ένα διάστημα για τις ανάγκες των γυρισμάτων των ταινιών «Harry Potter και Deathly Hallows». Πέρασε κάποιο χρόνο στο University of Oxford και πήρε το πτυχίο της το 2014 από το Brown.

Emma Watson famously went to Brown while filming the "Harry Potter" movies.


5.Anna Paquin
Πέρασε ένα χρόνο στο Columbia University το 2001, αρκετά χρόνια μετά το Όσκαρ που κέρδισε και τον ρόλο της ως υπερήρωας στο «X-Men».

At Columbia, Anna Paquin reportedly dated Gordon-Levitt.


6.Steven Spielberg

Φοιτούσε στο California State University στο Long Beach, αλλά έφυγε λίγο πριν πάρει το πτυχίο του. Επέστρεψε 34 χρόνια αργότερα, παίρνοντας το πτυχίο του στις Φυσικές Επιστήμες το 2002.

Steven Spielberg finished his degree 34 years late.

7.Michael Jordan
Ο θρύλος του μπάσκετ γράφτηκε στο University of North Carolina το 1981, αλλά μπήκε στο ΝΒΑ το 1984, χωρίς να ολοκληρώσει το πτυχίο της Πολιτιστικής Γεωγραφίας. Το 1986, ενώ εξακολουθούσε να είναι παίκτης του NBA, επέστρεψε για να το τελειώσει.

jordan

8. Jodie Foster
Ήταν διάσημη από τα πέντε της χρόνια και αναγνωρίστηκε στα εφηβικά της χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, φοίτησε στο Yale University και αποφοίτησε το 1985 με πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία.

τζόντι φόστερ

9.Mary-Kate και Ashley Olsen
Οι δύο ηθοποιοί παρακολούθησαν μαθήματα στο New York University το 2004, αλλά μετά από μερικά εξάμηνα πήραν αναβολή για λίγο καιρό και έπειτα έφυγαν εντελώς.

The Olsen twins both spent time at New York University.

Πηγή: mononews.gr

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα
Νάταλι Πόρτμαν
Έβα Λονγκόρια
Ντακότα Φάνινγκ
Στίβεν Σπίλμπεργκ
Άννα Πάκουιν
Έμμα Γουάτσον
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551