Αναζήτηση:
Ο Σκαρμούτσος σχολιάζει για πρώτη φορά την κόντρα Λαζάρου-Πετρετζίκη!
Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015
15:05
Όταν βγαίνουν τα... μαχαίρια, όχι όμως για να ψιλοκόψουν λαχανικά και κρέας αλλά λόγω... κόντρας, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιλέγει να αναλάβει τον ρόλο πυροσβέστη.

Παρά το γεγονός ότι ο Λευτέρης Λαζάρου είναι κολλητός του φίλος και ο Άκης Πετρετζίκης υπήρξε κάποτε μαθητής του, ο εκκεντρικός σεφ, τοποθετείται στη μεταξύ τους κόντρα με... βελούδινο τρόπο, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τα λέμε» του Θανάση Πάτρα όπου ήταν καλεσμένος, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σχολίασε:

«Γενικά σαν κλάδος δεν είμαστε έτσι. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι ο κλάδος ο δικός μας, οι μάγειρες είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι γιατί δεν ήμασταν ποτέ συνδικαλιστές. Ήταν μια ατυχής στιγμή, ξεκίνησε ένα πράγμα, τραβήχτηκε, τελείωσε. Η σχέση μου με τον Λευτέρη είναι τελείως διαφορετική. Ο Λευτέρης είναι ο κολλητός μου, τον αγαπώ, τον ακούω και τον σέβομαι, λόγω της ιστορίας του, λόγω των πραγμάτων που έχει κάνει για την ελληνική κουζίνα. Οτιδήποτε και να έλεγε ο Λευτέρης, δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ κάτι. Ακόμα και γι' αυτό που είπε ο Άκης, δεν βγήκα εγώ να πω κάτι. Γενικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μέρος σε ένα τέτοιο πράγμα. Γιατί πιστεύω πραγματικά ότι ήταν μια ατυχής δήλωση. Τον Άκη εγώ τον ξέρω τόσα χρόνια, έχω φάει από τα χέρια του, είναι εξαιρετικός μάγειρας. Ξέρω αυτό που έχω φάει. Το ότι είπε κάτι κάποια στιγμή, OK, όλοι δεν λέμε; Κι εγώ έχω βγει κι έχω πει βλακείες. Δεν ήταν χοντρό, δεν χρειάζεται, δεν υπήρχε λόγος και έπρεπε να ξεχαστεί κιόλας. Γενικά όλοι οι μάγειρες έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας».

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα