Αναζήτηση:
Διάσημες γυναίκες εξηγούν γιατί έβαλαν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018
15:01

Οι δηλώσεις τους σχετικά με το κίνημα Time’s Up.

Οι γυναίκες σταρ που παρευρέθηκαν φέτος στις Χρυσές Σφαίρες, φόρεσαν μαύρα με αφορμή να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, για το κίνημα “Time’s Up”, αλλά και για να διαδηλώσουν κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood.

Πολλές γυναίκες λοιπόν, εξήγησαν τον λόγο που στηρίζουν αυτό το κίνημα.

Δες τι είπαν πολλές απ’ αυτές:

Meryl Streep

«Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι πιο γνώριμος τώρα με την ανισότητα στα θέματα δύναμης και ότι είναι κάτι που οδηγεί σε θέματα κακομεταχείρησης στην βιομηχανία μας. Θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό και αισθανόμαστε ότι πρέπει να ενθαρρύνουμε τον διαχωρισμό του παρελθόντος και το μέλλοντος με μια παχιά μαύρη γραμμή.»

Debra Messing

«Φοράω μαύρα γιατί θέλω να ευχαριστήσω και να τιμήσω όλες τις γενναίες γυναίκες που μίλησαν και που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους για την σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και διακρίσεις.»

Allison Brie

«Φοράω μαύρα γιατί θέλω να εκφράσω αλληλεγγύη απέναντι σε όλες τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Αυτές είναι οι πραγματικές ηρωίδες.»

Michelle William

«Το πιο συγκλονιστικό πράγμα είναι ότι πίστευα ότι θα μεγαλώσω την κόρη μου και να μάθω πώς να την προστατεύω από έναν επικίνδυνο κόσμο, γιατί πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά που κάνει η Tarana (Burke, ιδρύτρια του #MeToo), και την οποία μαθαίνω να κάνω και εγώ, έχουμε την δυνατότητα να ‘δώσουμε’ στα παιδιά μας έναν διαφορετικό κόσμο.»

Reese Witherspoon

«Έγινε ξεκάθαρο με όλα τα συμβάντα που έχουν αποκαλυφθεί τον τελευταίο καιρό, ότι δεν θα μπορούσε η κατάσταση να συνεχίσει έτσι. Θέλαμε να στηρίξουμε κάτι που όλοι οι άνθρωποι θα φτάσουν να πουν ότι ‘δεν πάει άλλο’, όσον αφορά την διάκριση, την παρενόχληση και την κακοποίηση στον εργασιακό χώρο.»

Viola Davis

«Νομίζω ότι ‘σκάει’ τώρα. Τώρα όλες οι γυναίκες αγκαλιάζουν τις αυθεντικές φωνές τους και στέκονται υπέρ της αλληλεγγύης και στηρίζονται μεταξύ τους. […] Είμαστε γεννημένες άξιες και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μήνυμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να ακούσουν.»

 Sarah Jessica Parker

«Αφορά όλες τις γυναίκες σε όλες τις βιομηχανίες και άνδρες για ποιότητα, ισότητα και ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον πολύ απλά πρέπει να υπάρχει σε όλους σε αυτή την χώρα. Είναι μια εκπληκτική και τρομακτική δουλειά που όλοι όλες δεν κρατιόμαστε να ξεκινήσουμε να κάνουμε!»


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα