Αναζήτηση
«Σπίτι με το MEGA»: Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο | iShow.gr
Ειδήσεις
«Σπίτι με το MEGA»: Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024
13:47

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21:40 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μάκη Δελαπόρτα σε μία βραδιά πλημμυρισμένη από τη λάμψη, τη μαγεία και τα αξέχαστα τραγούδια μίας εποχής που δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά μας.

Εκλεκτοί καλεσμένοι ανεβαίνουν στη σκηνή και μας μεταφέρουν πίσω στον χρόνο για να θυμηθούμε την «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τότε που αγαπημένοι ηθοποιοί με τις απολαυστικές ατάκες και τα υπέροχα τραγούδια τους έγραφαν ανεξίτηλη Ιστορία.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και αγαπημένοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου τιμούν τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου με την παρουσία τους σε αυτό το μοναδικό και τόσο νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα.

Η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καρακάση, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Τάνια Τρύπη ντύνουν με τις υπέροχες φωνές τους τα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Η Άννα Φόνσου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελένη Καστάνη αποκαλύπτουν στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστα περιστατικά από εκείνη την εποχή.

Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις και αξέχαστα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει έρχεται το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21:40 στο «Σπίτι με το MEGA».
Πηγή: markos.tv

Σχετικά πρόσωπα
Μέμος Μπεγνής
Άννα Φόνσου
Φωτεινή Δάρρα
Τάνια Τρύπη
Ευαγγελία Μουμούρη
Ελένη Καρακάση
Ελένη Καστάνη
Ρούλα Κορομηλά
Κώστας Μαρτάκης
Γιάννης Ζουγανέλης
Σπύρος Μπιμπίλας
Ματθίλδη Μαγγίρα
Αντώνης Λουδάρος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551