Αναζήτηση:
«Αγριες Μέλισσες»: Το twitter έκραξε τη Θεοδοσία για την επίθεση στη Λενιώ
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020
14:45

Οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» είναι ραγδαίες και φυσικά το twitter δε θα μπορούσε να τις αφήσει ασχολίαστες.

Στο στόχαστρο των τουιτεράδων αυτή τη φορά, μπήκε η Θεοδοσία, η σύζυγος του Λάμπρου και η μεγάλη αντίζηλος της Ελένης, της πρωταγωνίστριας της σειράς, την οποία υποδύεται με μεγάλη επιτυχία η Μαρία Κίτσου. Με τον παράνομο δεσμός της Ελένης και του Λάμπρου, οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε μία μάχη.

Στο επεισόδιο των «Αγριων Μελισσών» της Τρίτης 14 Ιανουαρίου, είδαμε τη Θεοδοσία να «βγάζει νύχια» και να επιτίθεται στην Ελένη, διαδίδοντας πως η Ελένη επιχείρησε να ξελογιάσει τον άντρα της.

Η Θεοδοσία νιώθει πως ο Λάμπρος αμφιταλαντεύεται ακόμα μέσα του για την απόφαση να μείνει μαζί της. Πάνω στην οργή και την απελπισία της αποκαλύπτει στις γυναίκες του χωριού το δράμα που ζει βάζοντας την Ελένη, γι’ ακόμα μια φορά, στο στόχαστρο όλων.
 

Αφορμή ήταν η κουβέντα που είχε στον δρόμο η ίδια με την Ουρανία και την Κυρά-Ρίζω για διάφορα θέματα του χωριού όταν ξαφνικά εμφανίζεται η Λενιώ μπροστά τους. Η τελευταία χαιρετά με γλυκύτητα και τις τρεις και μάλιστα απευθυνόμενη στη Θεοδοσία, της εύχεται για το παιδί που περιμένει με τον Λάμπρο με το οποίο στο παρελθόν η Λενιώ -ως γνωστόν- είχε κρυφό δεσμό.
 

Ένας έρωτας που κανένας από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της Θεοδοσίας, ο Λάμπρος προσπαθεί να ξεχάσει την Ελένη ή αλλιώς Λενιώ. Η Θεοδοσία το ξέρει και την ώρα που βλέπει τη Λενιώ μπροστά της βγάζει χολή για εκείνη.

Της μιλάει επιθετικά, κατηγορώντας την ότι προκαλεί προβλήματα στο χωριό κυνηγώντας τα κεκτημένα της σε ό,τι αφορά την περιουσία της. Όταν η Λενιώ, ενοχλημένη φεύγει από την παρέα των γυναικών, η Ουρανία και η Κυρά-Ρίζω ρωτούν τη Θεοδοσία γιατί της μίλησε έτσι και τότε εκείνη τούς λέει πως η Λενιώ είχε προσπαθήσει να ξελογιάσει τον άντρα της, τον Λάμπρο και πως σίγουρα δεν είναι καμία αθώα.
«Αγριες Μέλισσες»: Δείτε πώς αντέδρασε το twitter

Αυτή η συμπεριφορά δεν άρεσε καθόλου στους τηλεθεατές των «Αγριων Μελισσών», οι οποίοι εξέφρασαν την οργή τους στο πρόσωπο της Θεοδοσίας και κάπως έτσι, το twitter γέμισε από πικρόχολα αλλά και ευφάνταστα σχόλια.

Δείτε μερικά από αυτά:

    Θεοδοσία δε σου μάθανε κοπέλα μου ότι το τρίτο άτομο δε φταίει ποτέ? Ότι κάποιος του έδωσε χώρο και μπήκε? Όχι εεε? #AgriesMelisses
    Πόσο πιο χαμηλά Θεοδοσία και Μυρσίνη..πόσο αμετανόητη βρε Δρόσω..Δούκα κυριολεκτικά επί πτωμάτων πατάς..μεγάλο λαμόγιο ο άντρας Πηνελόπης..πλάκα που θα έχει, όταν μάθουν ότι είναι ξαδέρφια με τον Μελέτη..μαζι σας μέχρι το τέλος Μιλτιάδη και Λενιώ!!!! #AgriesMelisses
 


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο