Αναζήτηση:
Γιώργος Παρτσαλάκης: «Μέθυσα αμέτρητες φορές για να ξεχάσω τον θάνατο της μητέρας μου»
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
15:46

Συγκλονίζει η αποκάλυψή του Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη», ο ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για την παιδική του ηλικία και τον θάνατο της μητέρας του που βίωσε σε μικρή ηλικία. Η εξομολόγησή του ήταν συγκινητική, αφού αποκάλυψε πως μέθυσε πάρα πολλές φορές στην προσπάθειά του να ξεπεράσει τον χαμό της.

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι όταν έφυγε η μάνα μου στην Αθήνα που ήμουν 9 χρονών γιατί ήταν άρρωστη και έπρεπε να πάει να γίνει καλά. Περίμενα κι εγώ ότι θα γυρίσει και θα είναι καλά. Όταν με φώναξαν και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες «έφυγε». Τεράστιες δυσκολίες.

Ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που έβαλαν όλοι μαύρα, ο πατέρας μου άφησε γένια, έγινε ιερέας και ένα παιδί 9 χρόνων μέσα σε όλο αυτό έπρεπε να επιβιώσει. Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία. Από εκεί και πέρα οι γυναίκες έπαιξαν τον βασικό ρόλο στη ζωή μου, απολύτως, και είχα την ανάγκη να με φροντίσουν.

Κάποιες φορές επετεύχθη, κάποιες φορές όχι. Αλλά το ζητούμενο ήταν αυτό και συνεχίζει να είναι και θα είναι μέχρι να φύγω», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα