Αναζήτηση:
Το εναλλακτικό soundtrack των πειρατών της Καραϊβικής!
Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012
19:03

Ο πρωταγωνιστής Johnny Depp και σκηνοθέτης Gore Verbinski, κάλεσαν τους φίλους τους Keith Richards, Tom Waits, Patti Smith, Iggy Pop και Nick Cave (και αυτοί δεν είναι όλοι) για τη συνέχεια του πρώτου album ‘Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs and Chanteys’.

Το ‘Rogue’s Gallery’ album, ήταν μια ιδέα του παραγωγού Hal Willner, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας, ‘Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest’. Για τη δεύτερη συλλογή ο Willner σχολιάζει:

«ενώ η πρώτη ήταν τόσο εύκολο να βγει, τόσο δύσκολη ήταν η συνέχεια αυτής. Ένα χρόνο πριν πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρναμε». Το ‘Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea Songs & Chanteys’ «θα είναι πιο χαρούμενο, και δεν θα έχει να κάνει τόσο με τα βάσανα, το σοδομισμό και τον θάνατο, όσο το πρώτο. Αυτό θα απογοητεύσει κάποιους, αλλά δεν υπάρχει λόγο να επαναλαμβανόμαστε».

Στο album συμμετέχει και η Angelica Houston τραγουδώντας το ‘Missus McGraw’. Άλλα ονόματα της μουσική που συμμετέχουν είναι οι Shane MacGowan των Pogues, Sean lennon, Beth Orton, Michael Stipe, Courtney Love, Todd Rundgren και η Macy Gray.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2013, από την εταιρεία του Tom Waits, ‘Anti Records’.

Από την Ανθή Παπαγεωργίου

 

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα