Αναζήτηση:
"Ο Λιάγκας λαϊκίζει υπερβολικά και δεν τον αντέχω, o Σεφερλής είναι "αχαρτογράφητος" και η Ρούλα ας μην βγει ξανά στην τηλεόραση"
Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014
09:35


Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τα τόσα χρόνια στην τηλεόραση, η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στο You, για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν τα media με τις εκπομπές τους και όχι μόνο...

Για το Πρωινό Αντ1..

«Από πρωταγωνίστρια πήρε το δεύτερο ρόλο και κινδυνεύει να... κερδίσει τον τρίτο! Η Φαίη τον πρώτο χρόνο που βγήκε στο Mega δίπλα στον σύζυγο της δημιουργήθηκε μια «κατάσταση» από τους δυο τους για το τηλεοπτικό κοινό που πέτυχε και για μένα ήταν τεράστιο λάθος του Μεγάλου Καναλιού που τους έχασε. Πιστεύω ότι η Φαίη, πιθανόν εξαιτίας και της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αναγκάστηκε να «πάει πίσω» επαγγελματικά κρίνοντας, νομίζω, ότι αν δεν κάνει κάτι ξεχωριστά από τον Γιώργο θα «καθηλωθεί». Δεν είναι καθόλου κακό, αν αυτό είναι η προσωπική της επαγγελματική επιλογή» ενώ συνέχισε για τον Γιώργο Λιάγκα:

«Λαϊκίζει υπερβολικά και δεν το αντέχω. Όμως έχω διαπιστώσει ότι όταν αποχωρίζεται την «καφρίλα» κάνει πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις». Για τον Μάρκο Σεφερλή ''Αχαρτογράφητος'' ως παρουσιαστής εκπομπής ακόμα. Δεν θέλω να τον αδικήσω πριν δοκιμαστεί σε κάτι που του είναι εντελώς άγνωστο. Ο Μάρκος με την σύζυγό του μπαίνουν σε μια από τις πιο «διακινδυνευμένες» ζώνες της τηλεόρασης».

Τέλος, σχολίασε και την Ρούλα Κορομηλά. «Παλιά μεγάλη δόξα. Η Ρούλα έχει κάνει μια ένδοξη πορεία στην τηλεόραση. Νομίζω ότι θα έπρεπε να κρατήσει αυτό το υπερόπλο που η ίδια έχει κερδίσει και να μην εμφανίζεται δείχνοντας ότι έχει την αγωνία να «πείσει» για κάτι που δεν έπρεπε ούτε την ίδια ν' αφορά».

Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν το θεωρώ καθόλου έντιμο από μερικούς να γίνεται αυτή η ιστορία με μένα»


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα