Αναζήτηση:
Τανιμανίδης: Η συγκίνηση του πατέρα του μόλις τους αντίκρισε!
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
02:00

Με το Survivor σιγά-σιγά να φτάνει στο τέλος του, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψαν στην πατρίδα τους! 

Ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για τέσσερις ολόκληρους μήνες, με την καλλονή σύζυγό του να τον επισκέπτεται συνεχώς για να βρίσκεται στο πλευρό του. Τι και αν βρισκόντουσαν μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, πολλοί ήταν οι φίλοι τους που ταξίδεψαν στην Δομινικανή Δημοκρατία, προκειμένου να τους δουν αλλά και να απολαύσουν το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έμεινε σχεδόν καθόλου στην Αθήνα και την επόμενη ημέρα έφυγαν κατευθείαν για Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε έξι μήνες να δει από κοντά τους γονείς του και δεν θα γινόταν να μην πάει στο πατρικό του σπίτι για να δει την μητέρα του και τον πατέρα του. Ο γοητευτικός παρουσιαστής δεν τους έκανε αυτή την φορά έκπληξη, ωστόσο η συγκίνηση του πατέρα του Στέφανου μόλις αντίκρισε τον γιο του και τη γυναίκα του ήταν τεράστια.

Ο Στέφανος Τανιμανίδης δάκρυσε όταν αγκάλιασε ξανά τον Σάκη, ενώ δεν δίστασε να πάρει μια τεράστια αγκαλιά την Χριστίνα, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία!

Με το που μπήκε ο Σάκης στην κουζίνα, η μητέρα του είχε ετοιμάσει το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό… το οποίο δεν είναι άλλο από τα ντολμαδάκια!

Το αγαπημένο ζευγάρι αφού είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα, εκμεταλλεύτηκε τον υπέροχο καλοκαιρινό καιρό για να κάνει βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα