Αναζήτηση
Famagusta: Μια φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης | iShow.gr
Ειδήσεις
Famagusta: Μια φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
12:37


Η δραματική σειρά του MEGA, «Famagusta», ανοίγει αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 21:00, ένα ακόμη παράθυρο στα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου το 1974.

Δύο νέες μαρτυρίες για το ντοκιμαντέρ του Μάικλ αποτυπώνουν γλαφυρά τον όλεθρο του πολέμου. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος παλεύει να πείσει τον περίγυρό του για την αθωότητά του.

Μια φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης.
Ο Παύλος και η Ιφιγένεια έρχονται ακόμη πιο κοντά και η παλιά τους αγάπη φουντώνει.
Το ντοκιμαντέρ του Μάικλ αποτυπώνει τις μαρτυρίες γυναικών που βρέθηκαν στα «στρατόπεδα βιασμού».

Ο Μάικλ συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή, καταγράφοντας μαζί με την Κατερίνα συγκλονιστικές μαρτυρίες. Δύο γυναίκες περιγράφουν πόσο υπέφεραν και βασανίστηκαν τις μέρες της εισβολής του ΄74. Δυο γυναίκες που βιάστηκαν επανειλημμένα και έζησαν στα «στρατόπεδα βιασμού». Στο σήμερα, η σκιά της ενοχής του Μάικλ για τον φόνο της Ελένης, συνεχίζει να τον βαραίνει. Προσπαθεί να συναντηθεί με τη Σιμώνη προκειμένου να την πείσει για την αθωότητά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παύλος με την Ιφιγένεια τα ξαναβρίσκουν, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον μικρό Αντρίκο. Η Μαριάννα και ο Θοδωρής πάνε σε σύμβουλο γάμου, όμως εκείνον φαίνεται να τον απασχολεί κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ο Παύλος και ο Τεύκρος χαζεύουν φωτογραφίες του Μάριου στη φάρμα. Μέσα σε αυτές ο Παύλος ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την εξιχνίαση του φόνου της Ελένης…

                       
Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Μπέζος
Κοραλία Καράντη
Χρήστος Λούλης
Αντρέας Γεωργίου
Αιμιλία Υψηλάντη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551