Αναζήτηση:
Mandela: Long Walk to Freedom (2013) – Ήρθε και το πλήρες trailer
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013
20:42

Pame Cinema -

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το πρώτο teaser ήρθε και το πρώτο πλήρες trailer του Mandela: Long Walk to Freedom, της βιογραφίας του Νοτιοαφρικανού αγωνιστή για την ελευθερία και την κατάργηση του άπαρτχάιντ.

Είναι ένα ιδανικό για το οποίο είμαι διατεθειμένος να πεθάνω” ακούγεται ο πρωταγωνιστής Idris Elba (Prometheus, Pacific Rim) να λέει με την χαρακτηριστική προφορά,  ενώ στις  λίγες σκηνές που εμφανίζεται φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στον ρόλο του μαύρου ηγέτη.

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία του Νέλσον Μαντέλα από την νεαρή ηλικία μέχρι την ανακήρυξή του σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 1994, παρακολουθώντας τον σε όλα τα χρόνια των αγώνων του και της φυλάκισής του.

Το σενάριο του William Nicholson βασίζεται στη αυτοβιογραφία του Μαντέλα με τον ίδιο τίτλο που έγραψε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και η σκηνοθεσία είναι του Justin Chadwick.

Μαζί με τον Idris Elba θα είναι και η Naomie Harris στο ρόλο της Winnie Mandela, δεύτερης συζύγου του, που έμειναν μαζί από 1958 μέχρι το 1996 που χώρισαν.

Θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένη προβολή στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο για να προλάβει την Οσκαρική περίοδο και σε ευρεία διανομή θα βγει με το νέο χρόνο, ξεκινώντας από την Μ. Βρετανία στις 3 Ιανουαρίου.

Μαζί και ένα νέο poster:

 

 Mandela: Long Walk to Freedom (2013) – Ήρθε και το πλήρες trailer

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα