Αναζήτηση:
Γιώργος Γιαννιάς: «Τώρα με την κρίση οι ‘ψωνισμένοι’ ήρθαν στα συγκαλά τους!»
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013
22:44

Ο Γιώργος Γιαννιάς σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την κρίση και τις φιλίες στον χώρο της μουσικής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι». Στην συνέντευξη του αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση και χαρακτηριστικά είπε ότι και ο ίδιος έχει επηρεαστεί από όλη αυτή την κατάσταση.
Επίσης, τόνισε ότι πολλοί ‘ψωνισμένοι’ έχουν έρθει στα συγκαλά τους, γιατί χωρίς λόγο δεν μπορούσες να τους μιλήσεις. Είπε:

«Έχει κάνει και ένα καλό η κρίση. Οι τύπου ψωνισμένοι που δεν μπορούσες να τους μιλήσεις, τώρα τους μιλάς και είναι καλό αυτό. Τους έχει αλλάξει την ψυχολογία, νόμιζαν ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο ενώ όλοι είμαστε το ίδιο. Έχει φτιάξει και μερικά πράγματα αλλά έχει χαλάσει και την ψυχολογία του απλού κόσμου. Έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ψωνισμένους αλλά τώρα μιλιούνται και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό γιατί ήρθαν στα συγκαλά τους. Δεν γίνεται να έχεις την έπαρση και ειδικά χωρίς λόγο.»

Στην συνέχεια ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε για την φιλία και υπογράμμισε ότι στον χώρο του δεν είναι εύκολο να δημιουργηθούν φιλίες και δύσκολα εμπιστεύεσαι ανθρώπους.

«Όλοι χώροι είναι το ίδιο. Όπου υπάρχει ανταγωνισμός και υπάρχει πρωτάθλημα είναι δύσκολα. Για μένα δεν υπάρχουν φιλίες σ’ αυτό τον χώρο δηλαδή με τραγουδιστή. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα.»

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

 

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

 
  Κορίτσια για σπίτι