Αναζήτηση
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Υπήρξε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου από συναδέλφους μου…» | iShow.gr
Ειδήσεις
Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Υπήρξε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου από συναδέλφους μου…»
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021
15:27


Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για να σχολιάσει τα νέα μέτρα στην εστίαση σε σχέση με τους εμβολιασμένους και μη αλλά και τους εμβολιασμούς του προσωπικού στην εστίαση.

Ο γνωστός σεφ δήλωσε ότι «καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη εξίσωση και δεν ξέρουμε πραγματικά τι να κάνουμε».

«Δεν είμαι αρνητικός στο να επιλέγουν οι επιχειρηματίες μόνο με εμβολιασμένους. Ο καθένας πρέπει να αφουγκραστεί την πελατεία του και να πάρει την απόφασή που πρέπει για να επιβιώσει».

Ο ίδιος εξήγησε ότι υπάρχουν πρακτικά προβλήματα στην απόδειξη ότι κάποιος είναι εμβολιασμένος ενώ όπως τόνισε δέχτηκε τα «πυρά» των συναδέλφων του

«Κανείς δεν μιλά για κοινωνική ευθύνη. Γιατί πρέπει να νομοθετούμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε; Δεν σας λέω ότι είμαι κατά ή υπέρ του εμβολίου. Έχω εμβολιαστεί. Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε μαζί με τις μάσκες για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησε για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρξε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συναδέλφους και από πολίτες» είπε.

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551