Αναζήτηση:
«Η Γαλάζια λίμνη» έρχεται ξανά!
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014
21:56


Tην έχουμε δει τόσες φορές στη μικρή οθόνη αλλά ασφαλώς μία ακόμη δε θα μας χαλάσει. Η θρυλική αισθηματική παραγωγή του 1980 έρχεται για άλλη μια φορά στην οθόνη του Mega cinema για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.                                                                                                                              

Περιγραφή: Η ταινία του Ράνταλ Κλάιζερ, ρημέικ της ομότιτλης ταινίας του Φρανκ Λόντερ, ξαναμεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο μυθιστόρημα του Χένρι ντε Βερ Στάκπουλ, που γράφτηκε το 1903. Και, μέσα στην τροπική ομορφιά και και τον εξωτισμό ενός παραδεισένιου κόσμου του Νότιου Ειρηνικού, κατορθώνει να συλλάβει όλο το μεγαλείο του "ξυπνήματος της φύσης" σε δύο παιδιά.  

Δύο μικρά παιδιά και ο μάγειρας του πλοίου επιβιώνουν μετά από ένα ναυάγιο και βρίσκουν καταφύγιο σ' ένα τροπικό νησί. Ωστόσο, πολύ σύντομα ο μάγειρας πεθαίνει και τα δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, απομένουν μόνα τους. Οι μέρες γίνονται χρόνια και η 'Εμελιν με τον Ρίτσαρντ γίνονται ένα με τα υπόλοιπα εξωτικά πλάσματα που κατοικούν στο παραδεισένιο αυτό νησί. Παίζουν μαζί, αντιμετωπίζουν τις σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές της ενηλικίωσης, ανακαλύπτουν την αληθινή αγάπη και τις χαρές του να γίνεσαι γονέας.

 
Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο