Συγκλονιστική η συνέχεια του Μπρούσκο στις 7μμ στον ΑΝΤ1
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013
15:05
Η Ευρυδίκη υποψιάζεται πως η Μελίνα είναι ο κρυφός έρωτας του Αχιλλέα και βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στα εκδικητικά σχέδιά της.
Ο Αχιλλέας της ανακοινώνει την οριστική του απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Για μια ακόμα φορά, η Αναστασία συγκρούεται με τον Ματθαίο, με αφορμή τις κατηγορίες του εναντίον των Γιαννακάκηδων σχετικά με το παλιό δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο των γονιών του.
Ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο καυγαδίζουν άσχημα για πρώτη φορά, ενώ ο Νεκτάριος προσπαθεί να τους συμφιλιώσει.
H εξέταση DNA δίνει την απάντηση σχετικά με το αν η κόρη της Αγγελικής είναι παιδί του Σήφη, γεγονός που θα φέρει στη Μελίνα δυσάρεστες μνήμες από τραύματα του παρελθόντος. Ο γάμος του Σήφη και της Μελίνας κλονίζεται όσο ποτέ άλλοτε.
Πηγή:
tvnea.blogspot.com