Αναζήτηση:
H Jennifer Lawrence μιλάει για την σχέση της με τον Chris Pratt
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018
18:32

Η δήλωση της ηθοποιού βάζει τέλος στις φήμες.

H Jennifer Lawrence είναι μια από τις σταρ που πάντα απασχολεί τα μέσα και τα tabloids με την προσωπική της ζωή, είτε το επιθυμεί, είτε όχι!

Πολλά έχουν γραφτεί για προηγούμενες σχέσεις της και αυτή που έρχεται τώρα να υπερασπιστεί, είναι η φιλία της με τον Chris Pratt.

Οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Passengers, φαίνεται να ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση η οποία όμως από την αρχή ήταν σε φιλικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά, πολλά στόματα γρήγορα «φόρτωσαν» το διαζύγιο του Chris Pratt με την πρώην –πλέον- γυναίκα του Anna Faris, στο γεγονός ότι η J.Law και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν λίγο καιρό πριν ο χωρίσουν.

Επειδή πολλοί, δεν σταμάτησαν να γράφουν ότι ο Pratt και η Lawrence είναι ζευγάρι, η ίδια αποφάσισε να βάλει ένα στοπ στις φημολογίες.

«Δεν είχα ποτέ ερωτική σχέση με τον Chris Pratt κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Passengers», δήλωσε σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη η Jennifer. «Αυτό είναι πολύ καλό. Δηλαδή πήραν διαζύγιο δύο χρόνια μετά και όλοι ήταν σε φάση ‘η Jennifer Lawrence είναι ο λόγος!’. Και εγώ ήμουν σε φάση ‘Μα τι στο καλό… Ήμουν στο Μοντρεάλ πριν δύο χρόνια’…».

Όταν οι φήμες είχαν φουντώσει, η Anna Faris είχε σχολιάσει το συμβάν, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είχε καμία σχέση η Lawrence για το διαζύγιό της με τον Pratt, παρόλα αυτά ένιωσε ανασφαλής την περίοδο που γραφόντουσαν αυτά.

«Ήμουν πάντα περήφανη για την σχέση που είχαμε, αλλά ακόμη και αν ήξερα ότι ήταν ψεύτικες οι φήμες, με έκαναν να νιώσω ανασφάλεια», δήλωσε η Faris.

Ας ελπίσουμε η δήλωση της Lawrence να βάλει ένα τέλος στα όσα γράφονται!


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα