Αναζήτηση:
Οι 4 κριτές του ''The Voice'' μιλούν για τη θέση τους στο σόου και τη μεταξύ τους σχέση
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017
14:29

Το ''The Voice'' είναι στις οθόνες μας για ακόμη μια σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Σκάι.

Οι κριτές, Πάνος Μουζουράκης-Σάκης Ρουβάς-Έλενα Παπαρίζου-Κωστής Μαραβέγιας, μιλούν για το πώς αποφασίζουν να πατήσουν το κουμπί αλλά και για το αν έχουν γίνει αυτηρότεροι...

Φέτος φαίνεται να διασκεδάζετε περισσότερο τον ρόλο του coach, όμως, παράλληλα δείχνετε λίγο πιο αυστηροί απέναντι στους δι­αγωνιζομένους... Είναι κάτι που αποφασίσατε από κοινού;  

Παπαρίζου: 
«Επειδή ήδη έχουμε βρεθεί μαζί σε έναν κύκλο του The Voice, φέτος ήταν πολύ πιο εύκο­λο για εμάς να μπούμε κατευθείαν στο κλίμα. Εξάλλου καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήμασταν σε επικοινωνία, είτε με μηνύματα είτε με τηλέφωνα. Τον Κωστή τον έβλεπα παντού σε αφίσες, όπου πήγαινα να τραγουδήσω με τη Δέ­σποινα, και του έστελνα μηνύματα. Με τον Πάνο μιλούσαμε τακτικά στο τηλέφωνο και ανταλλάζαμε τα νέα μας, ενώ τον Σάκη τον είδα και στον γάμο του.

Δεν θεωρώ ότι είμαστε πιο αυστηροί. Ίσως είμαστε πιο συγκεκριμένοι στις παρατηρήσεις μας, όμως, εμείς δεν καθόμαστε στις καρέκλες των coaches για να κρίνουμε, αλλά για να βοηθήσουμε. Είμαστε μέντορες και όχι κριτές. Προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους καλλιτέχνες που επιλέγουν να έρθουν στην ομάδα μας όσο περισσότερα μπορούμε και όσα έχουμε συλλέξει ο καθένας ξεχωριστά από την εμπειρία του στη δισκογραφία. Θα ήταν άδικο να είμαστε αυστηροί, όταν κι εμείς οι ίδιοι ακόμα είμαστε μαθητές, και θα συνεχίσουμε να είμαστε για όσο ασχολούμαστε με τη μουσική. Άλλωστε, η σωστή δουλειά γίνεται με τον διάλογο, με την ανταλλαγή απόψεων, με τις προτάσεις, τις απορρίψεις, τα "όχι" και τα "ναι"».

Μουζουράκης:
«'Όχι, γιατί κατ' αρχάς δεν βρισκόμαστε με τους άλλους coaches για να συναποφασίσουμε κάτι. Μας κρατάνε όλους ξεχωριστά σε διαφορετικά δωμάτια και δεν μας αφήνουν να έρθουμε σε επαφή, ακριβώς για να υπάρχει μια ακεραιότητα στο παιχνίδι. Βέβαια, το γεγονός ότι είμαστε πιο αυστηροί έγκειται και στο γεγονός ότι φέτος είναι ακόμη καλύτερο το επίπεδο των παικτών, οπότε κάνουν πολύ πιο δύσκολη την απόφασή μας στο αν θα γυρίσουμε. Σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση, το θέμα είναι να περάσουμε καλά ψάχνοντας για τον επόμενο νικητή του The Voice ή μάλλον για τον επόμενο που θ’ αναδείξει εμένα νικητή του The Voice».

Ρουβάς: 
«Αυτή είναι μια διαπίστωση την οποία εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι φέτος. Πάντα αντιμετωπίζω τα παιδιά με μεγάλη αγάπη και τα θαυμάζω για το θάρρος και την ψυχική δύναμη που βρίσκουν για να εκθέσουν τους εαυτούς τους στο τηλεοπτικό κοινό. Τα καμαρώνω για το κουράγιο και τη θέληση που έχουν για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

Μαραβέγιας: 
«Όχι, γιατί προσπαθούμε να είμαστε ανεξάρτητοι, ελεύθεροι, και ο καθένας να αποφασίζει βάσει του ενστίκτου του, της διάθεσής του, και της κρίσης του. Το σίγουρο είναι -και δεν είναι μια τυπική απάντηση- ότι αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση, αυτό συμβαίνει πραγματικά. Υπάρχει μια φιλική σχέση και μια αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν ούτε δεύτερες σκέψεις ούτε στρατηγική πίσω από αυτό ούτε κάτι συνωμοτικό. Δεν νομίζω ότι είμαστε αυστηροί, ούτε και περισσότερο επιεικείς από πέρυσι. Λειτουργούμε όπως και πέρυσι, με ειλικρινή και εποικοδομητική κριτική» .

Αυτά δήλωσαν οι κριτές του σόου μιλώντας στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα