Αναζήτηση:
Νέα σειρά για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από τον Steven Spielberg και τον Tom Hanks
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013
14:22

Pame Cinema -

Ο Steven Spielberg και ο Tom Hanks θα συνεργαστούν για τρίτη φορά στην παραγωγή μίνι σειράς για λογαριασμό του HBO με θέμα τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η σειρά, που δεν έχει αποκτήσει τίτλο ακόμα, θα βασίζεται στο βιβλίο του ιστορικού Donald L. Miller με τίτλο Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany και αναφέρεται, όπως υποδεικνύει και ο τίτλος, στον πόλεμο από αέρος που εδώ εστιάζει στην ομάδα Eighth Air Force, γνωστής ως οι Πανίσχυροι Οκτώ.

Η σειρά έρχεται σε συνέχεια των δύο προηγούμενων που είχαν κάνει μαζί ως παραγωγοί ο Spielberg και ο Hanks, το Band of Brothers το 2001 και το The Pacific το 2010.

Το πρώτο αναφερόταν στην Easy Company μια ομάδα που ήρθε στην Ευρώπη με την απόβαση στη Νορμανδία και έμεινε μέχρι το τέλος του πολέμου.

Στη σειρά, που ήταν πραγματικά από τις καλύτερες που έχουν περάσει από την τηλεόραση, πρωταγωνιστούσε ο άγνωστος τότε Damian Lewis που έγινε τώρα γνωστός με το Homeland. Η δεύτερη, το The Pacific αναφερόταν στον πόλεμο στον Ειρηνικό και τις μάχες με τους Ιάπωνες.

Και οι δύο σειρές είναι πολυβραβευμένες και παρά το τεράστιο κόστος τους, το Band of Brothers κόστισε 125 εκ. δολάρια και το The Pacific 200 εκ. χωρίς να υπολογιστούν να διαφημιστικά κόστη, το HBO αναζητούσε από καιρό να συνεχίσει με αντίστοιχες παραγωγές υψηλού προφίλ.

Τώρα που βρέθηκε στο ιστορικό ντοκουμέντο του Miller το κατάλληλο υλικό για να βασιστεί μια σειρά, το ιδιωτικό κανάλι έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή.

Νέα σειρά για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από τον Steven Spielberg και τον Tom Hanks

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα