Αναζήτηση:
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπά
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012
10:01

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διαψεύδει το δημοσίευμα εφημερίδας πως το τελευταίο αυτοκίνητο της Αλίκης Βουγιουκλάκη μάρκας Maserati, πωλείται και αποκαλύπτει: 'Η μητέρα μου δεν είχε δίπλωμα, δεν οδηγούσε, δεν είχε αυτοκίνητο".
"Η Αλίκη, ουδέποτε οδήγησε αυτοκίνητο, ούτε είχε δίπλωμα. MASERATI δεν υπήρξε ποτέ στην κατοχή της. Η μάντρα που το πουλάει σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" προφανώς πάει να εκμεταλλευτεί το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιός της, Γιάννης.
Ο αδελφός της αξέχαστης ηθοποιού, Τάκης Βουγιουκλάκης επιβεβαιώνει μάλιστα το γεγονός, λέγοντας στο FTHIS.GR πως η Αλίκη πραγματικά δεν οδηγούσε και δεν είχε δίπλωμα.
"Ναι είναι αλήθεια. Η Αλίκη δεν οδηγούσε, γιατί δεν είχε δίπλωμα. Ουδέποτε είχε στη κατοχή της αυτοκίνητο, ουδέποτε είχε την Maserati για την οποία γίνεται λόγος. Ο Γιάννης, όμως είχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο και το οδηγούσε πριν από κάποια χρόνια".
Και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ τονίζει: "Είχα αγοράσει μια πράσινη Maserati και όχι αυτή, πριν απο πολλά χρόνια. Την έκανα δώρο στον εαυτό μου, όταν αποφοίτησα απο το σχολείο. Την κράτησα τρία χρόνια και μετά την πούλησα. Ντροπή τους, όσοι πάνε να βγάλουνε χρήματα στο όνομα της μητέρας μου".


Πηγή: newspiper
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα