Αναζήτηση
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τότε δεν μιλούσαν» | iShow.gr
Ειδήσεις
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τότε δεν μιλούσαν»
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022
09:32


Άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια του Ελληνικού κινηματογράφου έφερε ο Μάκης Δελαπόρτας στο προσκήνιο, τη νύχτα της Τετάρτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του συγγραφικού εγχειρήματος.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Στις πρώτες ταινίες της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ, όπως είναι η «Αλίκη στο ναυτικό», δεν μίλαγαν στα περισσότερα γυρίσματα. Δεν μίλαγαν, υπήρχε μια αντιπαλότητα και ο Δημήτρης είχε τσαγανό. Δηλαδή δεν ανεχόταν πολλά πολλά. Στην «Αλίκη στο ναυτικό», στην «Μανταλένα», στην «Αστέρω» είναι πολλά προβλήματα». Έτσι λοιπόν ο Αλέκος Σακελλάριος πρέπει να πούμε πως τους τα έφτιαξε στα πρώτα γυρίσματα γιατί δεν μιλούσαν καθόλου. Βρήκε έναν τρόπο και τους έφερε πιο κοντά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Τους ήθελε όμως ο κόσμος μαζί. Με το που έκανε η Αλίκη μόνη της ταινία ή ο Παπαμιχαήλ μόνος του ταινία έπεφταν τα εισιτήρια. Όταν έκαναν μαζί τα εισιτήρια ανέβαιναν οπότε ο κόσμος τους ήθελε αναγκαστικά μαζί» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Πηγή: tvnea.gr
Σχετικά πρόσωπα
Μάκης Δελαπόρτας
Αλίκη Βουγιουκλάκη
Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551