Αναζήτηση:
Lovelace: Εξερευνώντας το Βαθύ Λαρύγγι...
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012
18:09
Ήταν το 1972 όταν μια χάρντκορ ταινία έμελλε ν’ αλλάξει την παραγωγή της ερασιτεχνικής πορνογραφίας, καθιστώντας την προσοδοφόρα βιομηχανία. Το “Βαθύ Λαρύγγι“ έκανε τεράστιο σάλο καθώς απενοχοποίησε το fellatio, έγινε μια από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών και η αιτία να ξεσπάσουν πολεμικές ανάμεσα σε συντηρητικούς και υπέρμαχους της σεξουαλικής απελευθέρωσης - μα πάνω απ’ όλα κατέστησε (πόρνο)σταρ εν μία νυκτί τη Λίντα Λάβλεϊς.

Η ιστορία της Λάβλεϊς, συναρπαστική, πικρή και τραγική ενέπνευσε τους παραγωγούς του ιδιόρρυθμου “Howl”, Ρομπ Επστάιν και Τζέφρι Φρίντμαν, να σκηνοθετήσουν τη βιογραφία της.

Τα αρχικά σχέδια προέβλεπαν την Κέιτ Χάτσον και τον Τζέιμς Φράνκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά θα είναι τελικά η Αμάντα Σίφριντ και ο Πίτερ Σάρσγκαρντ που θα ερμηνεύσουν τη Λίντα και το δυνάστη σύζυγο/ατζέντη/μαστροπό της Τσακ Τρέινορ, πλαισιωμένοι από ένα πολυάστερο καστ: οι Ντέμι Μουρ, Σάρον Στόουν, Έρικ Ρόμπερτς, Γουές Μπέντλεϊ, Χανκ Αζάρια και Έινταμ Μπρόντι είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στο ιδιαίτερο αυτό biopic, με τον τίτλο “Lovelace”.
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα