Αναζήτηση
Shawn Lee's Ping Pong Orchestra (US) & Αlex Flexible Sounds (GR) | iShow.gr
Ειδήσεις
Shawn Lee's Ping Pong Orchestra (US) & Αlex Flexible Sounds (GR)
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015
13:06


Shawn Lee's Ping Pong Orchestra: 'Ολες οι επιτυχίες του "τίγρη" του μουσικού στερεώματος για πρώτη φορά στην Aθήνα!

7 Μαρτίου 2015: six d.o.g.s. // Αθήνα

Οpening Act: Αlex Flexible Sounds

+ SHAWN LEE'S PINC PONG ORCHESTRA

Ελάχιστοι είναι οι μουσικοί που να μπορούν να δηλώσουν ευθαρσώς ότι "τα έχουν κάνει όλα". O Shawn Lee όχι μόνο είναι ένας από αυτούς αλλά και από τους ακόμα πιο λίγους που τα κάνουν όλα εξίσου καλά αν όχι καλύτερα από τον οποιονδήποτε.

Συνθέτης, τραγουδιστής, παραγωγός, εκπληκτικός ντράμερ και κιθαρίστας μεταξύ άλλων, ενορχηστρωτής, μουσικός επιμελητής μα πάνω απ' όλα αυτό που οι μουσικοί αποκαλούν "ο μουσικός των μουσικών".

Γεννημένος στο Kansas της Αμερικής και μόνιμα εγκατεστημένος τατελευταία χρόνια στο Λονδίνο, κατάφερε μέσα σε όλη αυτή τη μουσική πορεία του να συνδεθεί επιτυχημένα με το funk, τη soul, την psychedelic jazz, την pop, το alternative rock ακόμα και την electronica.

Σπουδαίες δισκογραφικές εταιρείες τον εμπιστεύτηκαν για να κυκλοφορήσει τις δουλειές του όπως η Wall of Sound, η ΕSL, η Τalkin Loud και η Ubiquity είναι μόνο μερικές ενώ οι συνεργασίες τους με Jeff Buckley, Robbie Williams, Lana Del Ray, Amy Winehouse, Alicia Keyes είναι "απλησίαστες" ακόμα και για πιο εμπορικούς καλλιτέχνες από αυτόν.

Με τους Ping Pong Orchestra έχει κυκλοφορήσει ήδη 12 albums με τη μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι σήμερα το "Kiss The Sky" να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα radio hits της τελευταίας δεκαετίας. Πρόκειται για το σχήμα του Shawn Lee με το οποίο περνάει καλά και έχει την ευχέρεια να "πειραματιστεί" εμπορικά με όλα τα αγαπημένα του είδη μουσικής.

Άλλωστε και οι συνεργασίες τους στους δίσκους τους με ονόματα που λίγα κοινά έχουν μεταξύ τους από τον Ohmega Watts μέχρι και τον Nino Moschella αυτό δείχνουν. Στην Ελλάδα θα μας παρουσιάσει ένα best of της μεγάλης δισκογραφίας του με το ίσως πιο σφιχτοδεμένο κουαρτέτο μουσικών που θα έχουμε δει ζωντανά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Όπως είπε και ο Duke Ellington: η μουσική δε σημαίνει τίποτα αν δεν έχει μέσα της το swing. Προετοιμαστείτε για τη ζωντανή εμπειρία ενός σπουδαίου μουσικού και της ορχήστρας του.

+ Επίσημη Δισκογραφία

Under The Sun Soundtrack
Miles of Styles
Hits The Hits
A Very Ping Pong Christmas
Voices and Choices
Strings and Things
Moods and Grooves
Music and Rhythm
Hooked Up Classics
World of Funk
Reel To Reel
Cars To Trucks

+ Links

Website |http://www.shawnlee.net/
Facebook |https://www.facebook.com/Shawnleemusic
Youtube |https://www.youtube.com/watch?v=3pHQuCezmLE
Facebook Event:https://www.facebook.com/events/860464413972494/?ref=5

+ ALEX FLEXIBLE SOUNDS

Γεννημένος στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται ως DJ καθώς και ραδιοφωνικός παραγωγός (www.cannibalradio.com) από το 2005, σε διάφορα μαγαζιά της πόλης με μουσικές οπως : Soul, Funk, Afrobeat, Reggae, Trip hop... Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε μουσικά events, και έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως : Brother Culture (UK) , Kabanjak (GER) , Ray Lugo (US), Hugo Kant (Fr) Timewarp Inc. (Gr). Links

Facebook |https://www.facebook.com/rastafalex
Mixcloud |https://www.mixcloud.com/RastafaleX

+ Τιμές Εισιτηρίων

Εarly Bird | 15 €
Προπώληση | 18 €
Ταμείο | 20 €
Προπώληση εισιτηρίων | Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ianos, Seven Spots, Reload Stores & Media Markt

+ Πληροφορίες

Αθήνα
Χώρος | six d.o.g.s
Ημερομηνία | Σάββατο 7 Μαρτίου 2015
Πόρτες ανοίγουν | 21:00


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Shawn Λι
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551