Αναζήτηση:
Επτά celebrities που δεν ξέραμε ότι έχουν τόσο υψηλό IQ
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
16:11


Όταν πρόκειται για διασημότητες και celebrities, οι περισσότεροι άνθρωποι υποθέτουν πως, επειδή είναι ηθοποιοί ή μουσικοί, δεν είναι και τόσο έξυπνοι. Αυτά, όμως, είναι στερεότυπα και θα πρέπει να τα καταργήσουμε, καθώς -από ό,τι φαίνεται- οι παρακάτω επτά celebrities είναι πιο έξυπνοι από όλους μας.

Τα τεστ που μετρούν το IQ δείχνουν πως τα 2/3 όσων κάνουν το τεστ κυμαίνονται μεταξύ των βαθμολογιών 85 έως 115. Μόλις το 5% περίπου του πληθυσμού βαθμολογείται με πάνω από 125.

Δείτε ποιοι celebrities έχουν μία τόσο υψηλή IQ βαθμολογία:

1. Matt Damon – 160
O Matt Damon φοίτησε στο Harvard (αν και αργότερα αποχώρησε) και, μάλιστα, έγραψε το αρχικό σενάριο για την ταινία «Good Will Hunting».


2. Ashton Kutcher – 160
Ο Ashton Kutcher έχει IQ 160, δηλαδή το ίδιο με τον Stephen Hawking! Παρακολούθησε μαθήματα βιοχημικής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, αλλά αργότερα έφυγε για να γίνει μοντέλο. Το αρχικό του πλάνο ήταν να ανακαλύψει μια θεραπεία για τα προβλήματα καρδιάς του αδελφού του.

3. Quentin Tarantino – 160
Ίσως να είχε εγκαταλείψει το λύκειο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο διάσημος σκηνοθέτης είναι χαζός. Έχει IQ 160, το ίδιο με τον Albert Einstein.

4. Sharon Stone – 154
Μην αφήσετε ποτέ αυτό το όμορφο πρόσωπο να σας ξεγελάσει, η Sharon Stone είναι πολύ έξυπνη.


5. Steve Martin – 142
Πριν γίνει ο θρύλος της κωμωδίας που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, ο Μartin παρακολούθησε μαθήματα στο Cal State στον τομέα της φιλοσοφίας.


6. Shakira – 140
Η Shakira είναι μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία, γνωστή για την χορογραφία και το τραγούδι της. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά, αλλά μπορεί, επίσης, να μιλήσει Γαλλικά, Ιταλικά, Καταλανικά και Αραβικά. Το 2007 ασχολήθηκε με την Ιστορία του Δυτικού Πολιτισμού στο UCLA. 

 

7. Madonna – 140
Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο West Middle School, η Madonna ήταν γνωστή για τον ασυνήθιστο υψηλό μέσο όρο των επιδόσεών της. Το IQ της είναι 140, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη καθότι ήταν σε θέση να κάνει την καριέρα της να ευδοκιμήσει σε διάστημα τεσσάρων δεκαετιών.


Πηγή: mononews.gr

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα