Αναζήτηση:
Η Ελεονώρα Μελέτη τώρα και σε ερωτική ταινία!
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014
13:05


Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται δε θα σταματήσει πουθενά φέτος αφού προκαλεί για άλλη μια φορά. Μετά τα ναρκωτικά στην Ολλανδία, το pole dancing και την πιάτσα στη Συγγρού, είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες.

Το κράξιμο βεβαίως από τους φίλους της με αφορμή τη φωτογραφία που πόσταρε από σκηνή πορνοταινίας που γυριζόταν μπροστά της ήταν άγριο. 

Η απάντησή της:

«Η ηθικολογία δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, προτιμώ την ελευθερία λόγου... Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ντροπιαστικό στην εικόνα. Όταν βλέπεις τον σύντροφο σου γυμνό, τον θεωρείς ορισμό της ξεφτίλας;», «προφανώς υπάρχει κόσμος που μπερδεύει το σοβαρό με το σοβαροφανές και το πορνό με το βρώμικο κ το προκλητικό. Και προφανώς κάποιοι αναφέρουν ως υποδειγματικά παραδείγματα της εκπομπής μόνο την πιάτσα στη Συγγρού, το στριπτιτζάδικο και τη τσόντα. Κανένας λόγος για το νυχτερινό σχολείο, για τα επείγοντα στα νοσοκομεία, για την ευθανασία, για τις προκαταλήψεις, για την ελευθερία κ πολλά άλλα "σοβαρά" της εκπομπής. Οι πουτ@νες όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες – χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε. Υπάρχουν κ δεν θα πρέπει να σοκάρουν αυτές οι έννοιες άλλα η σημασία μέσα από την οποία τις ερμηνεύουμε. Σοκάρει το πορνό; Αλήθεια; γι αυτό ξεπούλησαν οι αποχρώσεις του γκρι; γι αυτό η λέξη πορνό είναι 1η στο google σταθερά; γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πορνό σελίδες; δηλαδή όσοι σοκάρονται με το πορνό, με τον σύντροφο να φανταστώ θα παίζουν monopoly... Ας είμαστε ρεαλιστές». Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα