Αναζήτηση:
Bάσια Παναγοπούλου: ''Στα γυρίσματα υπάρχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα''
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
19:58

H ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου, που φέτος ανέλαβε στο ΤΑΤΟΥΑΖ τον ρόλο της Έλλης, μιλά στο Μytv...

Ο κόσμος στον δρόμο σας σταματάει; Τι σας λένε;  

Πολύ συχνά άκουγα από κόσμο που έρχεται στο «Χυτήριο» να μου λέει γιατί δεν παίζω στην τηλεόραση. Αυτό που μου λένε πλέον είναι «τι καλά που γύρισες στην τηλεόραση»... 

Ο κόσμος παθιάζεται με το «Τατουάζ»; Έχετε βιώσει κάτι αντίστοιχο με προηγούμενη δουλειά σας;  

Όντως ο κόσμος αγαπά πολύ τη σειρά και φαίνεται αυτό. Βίωσα τέτοιες στιγμές επιτυχίας σε άλλη μια σειρά που έχω παίξει, τις «Επιθυμίες». Ήταν μια σειρά που παίχθηκε δύο χρόνια και είχε τέτοια ανταπόκριση και αποδοχή από τον κόσμο που ακόμη και σήμερα -τόσα χρόνια μετά-μου λένε «τι σειρά ήταν αυτή!».   

Αν βρισκόμασταν πίσω από τις κάμερες των γυρισμάτων, τι θα βλέπαμε εκεί;  

Μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Είναι μακράν η καλύτερη ατμόσφαιρα από πλευράς συνεργατών και συνθηκών γυρίσματος που έχω βιώσει ποτέ. Είναι όλοι τους παρά πολύ δεμένοι. Θα πουν τα αστεία τους θα κάνουν την πλάκα τους, αλλά δουλεύουν και πάρα πολύ σκληρά. 

Στη σειρά παίζει και ο νικητής του «Survivor», Γιώργος Αγγελόπουλος. Πώς κρίνετε τη μέχρι τώρα συμμετοχή του στο «Τατουάζ»;  

Επειδή τον είδα επισταμένως, εμένα μου αρέσει σε αυτό που κάνει, είναι συνεπής. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στο να προσπαθήσει.  

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;  

Αυτό που θα σας πω είναι ότι η Έλλη που υποδύομαι εγώ, και που έχει παντιέρα της την ελευθερία των σχέσεων, του πνεύματος κ.λπ., στην πορεία θα έρθουν έτσι τα πράγματα και θα αλλάξει. Θα προβληματιστεί πάρα πολύ για τη στάση ζωής που έχει κρατήσει. Αυτό είναι και το ενδιαφέρον σε αυτόν τον ρόλο.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα