Αναζήτηση:
Vegas: «Ξεκινήσαμε με αντίξοες συνθήκες»
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015
16:29
Για τα πρώτα βήματα του συγκροτήματος Vegas, αλλά και για τα talent shows μιλούν στο You οι: Μελίνα Μακρή, ο Zeraw και ο DJ Airth.
Όταν ξεκινήσατε δυσκολευτήκατε;
DJAirth: "Πολύ!".
Ζeraw: "Οι Vegas ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Δηλαδή ξεκινήσαμε με αντίξοες συνθήκες, επιμείναμε, καταφέραμε να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι και φτάσαμε ως εδώ".
Τα talent shows είναι καλό ξεκίνημα για έναν νέο καλλιτέχνη;
Ζeraw: "Σαφέστατα. Η ευκαιρία δίνεται. Δεν είμαι κατά των παιχνιδιών αυτών. Οποιοσδήποτε τρόπος προώθησης ενός νέου καλλιτέχνη είναι καλός".
Μελίνα: "Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλή εμπειρία για έναν τραγουδιστή. Εγώ προσωπικά, θα πήγαινα. Είναι μια διαδικασία που σε «αναγκάζει» να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό. Ωστόσο, υπάρχουν πάρα πολλές καλές φωνές που δεν τις έχουν ακόμα ανακαλύψει".
DJAirth: "Εγώ είμαι μεγάλος fan αυτών των σόου αν και έχουμε δει ότι ελάχιστοι ξεχώρισαν. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι πιο έτοιμα πριν μπουν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ψυχολογικά και μουσικά. Και από κει και πέρα ανοίγει μια πόρτα κι αν θα τη διαβείς και αν θα πας στην επόμενη εξαρτάται από σένα".

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα