Αναζήτηση:
Sin City: A Dame to Kill For (2013) – Προστίθενται δύο νέοι ηθοποιοί στο καστ
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013
14:02

Pame Cinema -

Η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Sin City του 2005 των Frank Miller και Robert Rodriguez, θα έρθει μετά από αρκετά χρόνια που είχε μείνει το σενάριο του Miller στα συρτάρια των παραγωγών, το οποίο είχε ετοιμάσει από το 2006.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2012, τα οποία ήταν να ξεκινήσουν το προηγούμενο καλοκαίρι και σιγά-σιγά ολοκληρώνεται το καστ με την προσθήκη των Joseph Gordon-Levitt και Josh Brolin.

Ο Gordon-Levitt θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Johnnh “ενός φαντασμένου χαρτοπαίκτη, που κρύβει μια πιο σκοτεινή αποστολή: Να καταστρέψει το μεγαλύτερο εχθρό του στο καλύτερο παιχνίδι του” όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου. Ο ρόλος είχε προσφερθεί αρχικά στον Johnny Depp.

O Brolin θα έχει τον ρόλο του Dwight από το πρώτο Sin City, πριν καταστραφεί το πρόσωπό του, ενώ τον κανονικό Dwight θα επαναλάβει ο Clive Owen.

Το Sin City: A Dame to Kill For θα είναι εν μέρει prequel, καθώς θα εξηγεί πως ο Dwight έφθασε να έχει ένα τόσο δραματικά διαφορετικό πρόσωπο.

Στην ταινία θα επαναλάβουν τους ρόλους του – μέχρι στιγμής – οι Jessica Alba (Nancy Callahan), Mickey Rourke (Marv), Rosario Dawson (Gail), Michael Madsen (Bob) και Clive Owen (Dwight).

Ακόμα δεν έχει προσληφθεί ο κεντρικός γυναικείος χαρακτήρας, η Dame που για χάρη της αξίζει κανείς να σκοτώσει. Αρχική υποψήφια ήταν η Angelina Jolie, αλλά αυτό ήταν πριν μερικά χρόνια και πλέον δεν ισχύει και στη συνέχεια ακούστηκε η Rachel Weisz, όμως τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί και περιμένουμε σύντομα να μάθουμε ποιά τελικά θα αναλάβει τον μοιραίο ρόλο.

Το σενάριο είναι του Rodriguez που βασίζεται στο κόμικ του Frank Miller και η ταινία έχει πάρει ημερομηνία προβολής για τις 4 Οκτωβρίου του 2013.

Sin City: A Dame to Kill For (2013) – Προστίθενται δύο νέοι ηθοποιοί στο καστ

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα