Αναζήτηση
«Έφυγε» ο Νίκος Δαδινόπουλος σε ηλικία 68 ετών | iShow.gr
Ειδήσεις
«Έφυγε» ο Νίκος Δαδινόπουλος σε ηλικία 68 ετών
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012
14:44
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο Νίκος Δαδινόπουλος. Ο πολύ γνωστός ηθοποιός, εδώ και αρκετό καιρό έδινε τη δική του «μάχη».Μάλιστα πριν λίγο διάστημα, είχε κάνειέκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμααπ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Ο λόγος όπως είχε πει, είναι πωςθα έμπαινε στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν έναλίπωμα, το οποίο πίεζε τουςνευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα. Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί τότε πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνειretweet στο tweetτου ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως η υγεία του ταλαντούχου ηθοποιού δεν άντεξε, με αποτέλεσμα ν΄ αφήσει την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του, θα γίνει από τοΝεκροταφείο Βύρωνα. Ο Νίκος Δαδινόπουλος,γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944, ενώ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Η τελευταία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega,«Η Ζωή της Άλλης»… star


Πηγή: newspiperΠέθανε ο ηθοποιός Νίκος Δανδινόπουλος. Βιογραφικό

Μάλιστα πριν λίγο διάστημα ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Δανδινόπουλος είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο λόγος όπως είχε πει τότε το Νίκος Δανδινόπουλος, είναι πως θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄ όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.

Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί τότε πολλοί επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet στο tweet του ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι followers και να τον βοηθήσουν.

Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως η υγεία του Νίκου Δανδινόπουλου δεν άντεξε και πέθανε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του, θα γίνει από το Νεκροταφείο Βύρωνα.

Ο Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944, ενώ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Οι πιο πρόσφατες από αυτές είναι το «Για την Άννα» και η τελευταία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, «Η Ζωή της Άλλης».

Πηγή: www.fimes.gr

Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Δαδινόπουλος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551