Αναζήτηση:
The Monuments Men (2013) – Τζορτζ Κλούνεϊ και Ματ Ντέιμον σώζουν έργα τέχνης από τους Ναζί
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013
20:15

Pame Cinema -

Η νέα σκηνοθετική δουλειά του George Clooney, The Monuments Men, παρουσιάζεται με το πρώτο της trailer και απ’ ότι φαίνεται τα έχει όλα. Δράμα, κωμωδία, δράση, περιπέτεια, ρομάντζο, πόλεμο, κακούς ναζί και ένα super καστ που αποτελείται από τον Clooney και τους Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville και την Cate Blanchett.

Η ιστορία, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, ακολουθεί μια ομάδα από εφόρους μουσείων, ιστορικούς τέχνης, αρχιτέκτονες κλπ., που αναλαμβάνουν μετά την απόβαση στη Νορμανδία, να περάσουν στις εχθρικές γραμμές και να σώσουν τα έργα τέχνης που τα είχαν κλέψει οι Ναζί από όλες τις χώρες που είχαν κατακτήσει, πριν προλάβουν να τα καταστρέψουν προκειμένου να μην τα πάρουν πίσω οι σύμμαχοι.

Ο Clooney είναι ο αρχηγός της ομάδας και ονομάζεται George Stout – όχι Ocean – και μαζεύει μια ομάδα από ειδικούς, επτά συνολικά, για την παραπάνω αποστολή. Ασφαλώς θυμίζει έντονα την τριλογία του Soderbergh, Ocean’s 11,12,13, αλλά και λίγο από Dirty Dozen.

Το σενάριο είναι επίσης του Clooney και του συνεργάτη του Grant Heslov, με τον οποίο κάνει και την παραγωγή και βασίζεται στο βιβλίο του Robert M. Edsel με τίτλο ‘The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History’.

Το The Monuments Men, που φαίνεται να είναι εντελώς διασκεδαστικό, θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 18 Δεκεμβρίου 2013.

Poster δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως έχει δοθεί στη δημοσιότητα μια σειρά απο φωτογραφίες:

the monuments men_1

the monuments men

the monuments men_4

the monuments men_3

  

The Monuments Men (2013) – Τζορτζ Κλούνεϊ και Ματ Ντέιμον σώζουν έργα τέχνης από τους Ναζί

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο