Αναζήτηση:
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή στο STAR
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013
21:23
Αν επιβεβαιωθεί η φήμη, τότε σύντομα στο δημοσιογραφικό απαράτ του καναλιού θα προστεθεί και η Έμυ Λιβανίου – Δικαιώνεται ο Τέρενς

Αυτά είναι. Τώρα πλέον μπορούμε να πούμε ότι επισφραγίζεται η στροφή του STAR στην ποιότητα, που αναμφίβολα εμπεριέχει και την έννοια της ενημέρωσης.

Άλλωστε η νέα άφιξη – αν επιβεβαιωθεί – αυτό τον σκοπό θα υπηρετήσει, την ενημέρωση. Και εξηγούμαστε: από νωρίς σήμερα το πρωί έχουν πυκνώσει οι φήμες ότι επίκειται η μεγάλη επιστροφή στο κανάλι της Κηφισιάς που δεν είναι άλλη από την γνωστή (από τα ρεπορτάζ της) δημοσιογράφο, Έμυ Λιβανίου!

Πράγματι σήμερα έσπασαν τα τηλέφωνα… για να μας προλάβουν τα μαντάτα, μη και τα χάσουμε!

Είναι γεγονός ότι η δημοσιογραφία θα ξαναζήσει μοναδικές στιγμές, η ημέρα δε που θα πέφτουν οι υπογραφές, λέγεται ότι ο Δήμος Κηφισιάς δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια…

Ακούγεται ότι θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων για να τιμήσει το γεγονός και τη δημοσιογράφο που άντεξε όλα αυτά τα χρόνια να βολοδέρνει μεταξύ οικιακών υποχρεώσεων και τολμηρών εγχειρημάτων σε τοπικά κανάλια τριτοκοσμικής υπόστασης (Θεέ μου συγχώρα με)!

ΥΓ Βέβαια η είδηση είναι αλλού και συγκεκριμένα στο πρόσωπο που άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη επιστροφή… (Αλλά αυτά μια άλλη φορά)!

πηγή:enimerosi24.gr/ 

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα