Αναζήτηση:
Αυτή ήταν η μαχαιριά στην καρδιά του Στέφανου Κορκολή!
Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015
16:36


Ο Στέφανος Κορκολής σε συνέντευξη που έδωσε στο Μένιο Φουρθιώτη, μίλησε για όλα. Έχει φάει μαχαιριές; Θα ασχολιόταν με την πολιτική; 

Πιο συγκεκριμένα, ο πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης δήλωσε:

 «Όχι, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Είμαι πάρα πολύ αληθινός άνθρωπος και ευθύς και δεν μπορώ να γίνω διπλωμάτης. Δεν μπορώ να χαμογελάσω σε κάποιον που δεν γουστάρω». Τι κι αν έχει διαπρέψει στο εξωτερικό με τις συνθέσεις του εκείνος δεν θεωρεί ότι έχει κάνει τουλάχιστον ακόμα διεθνή καριέρα. «Δεν έχω μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Διεθνή καριέρα έχουν κάνει λίγες Έλληνες κι εγώ ακόμα δεν θεωρώ ότι ανήκω σε αυτούς».

Δίνει συνεντεύξεις πλέον σπάνια και μόνο όταν χρειάζεται για να προωθήσει τη δουλειά του.

«Δεν έχω σχέση με τους δημοσιογράφους. Δεν δίνω συνεντεύξεις αν δεν έχω να παρουσιάσω μια δουλειά. Αν έχω την ουσία του πράγματος και θέλω να την βγάλω προς τα έξω μου αρέσει να κάνω ωραίες συνεντεύξεις. Δεν νιώθω γενικά άνετα αλλά ποτέ δεν ήμουν». Και συμπλήρωσε:

«Την δεκαετία του '90 που έκανε καριέρα ως ποπ τραγουδιστής είχα γίνει μαϊντανός γιατί ακολουθούσα το star system και δεν ήξερα τι μου γινόταν. Η υπερέκθεση με τρόμαξε, έκανε κακό στην ψυχή μου. Γι'αυτό στο πικ της καριέρας που έκανα τότε μόνος μου την σταμάτησα».

Ακόμη εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν φίλοι που ήταν όπως τους αποκάλεσε «φίδια».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην πληγώνεται όταν αδικείται, όταν βλέπει ότι οι φίλοι του και οι άνθρωποι που έχει βοηθήσει, ανακαλύπτει ότι είναι φίδια. Για μένα είναι μαχαιριά στην ψυχή με μεγάλη αιμορραγία. Εγώ νόμιζα ότι όλοι οι άνθρωποι είναι φίλοι μου. Αλλά τελικά οι κόλακες είναι αυτοί που πρώτοι θα τραβήξουν το χαλάκι κάτω από τα πόδια σου».

 

 

 

 


Πηγή: athensbars.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα